hamditopal
Azimli Üye
Başka Araç- Kayıt
- 13 Nisan 2017
- Adı
- Hamdi
- Kan Grubu
- 0 -
- Meslek
- Kamu emeklisi
- Aracınız
- Başka Araç
- Araç Yılı
- 2001
İlk Doblo aracı aldım. Bilmeden hiç kimseye sormadan gittim 2001 model 1.9 aracı aldım. Araç çok güzel hatasızdı ama hemen sigorta ve yüksek vergi olarak bana dönüş yaptı 🙂
apar topar sattım. Sonra bir Honda macerası iki yıl sonra onu da sattım. İçimde hep doblo var ya görüntüsü şahane yapılmış bir doblo' ya yapıştım tekrar gülmeyin ama arabanın motorunun 1.9 olduğunu pazarlık bittikten sonra anladım.
vallahi bak. Aksesuarı ve ses sistemi beni o kadar cezbetmiş ki düşünmeden aldım. Aynı önceki doblo' da yaşadıklarımı yaşadım 7 ay sonra onu da sattım yine Honda aldım. Honda' da genç arkadaştan aldığım için aksesuarlıydı yapılı yani anlayacağınız. Geniş lastik, 17" jant, amerikan park, zenon falan o havayla biraz gezdik altını sürte sürte. Bursa' ya gittim otomatik kapı rayından geçemedim hepsi 5 parmak yüksekliği olan yerden yanlaya manlaya zorla geçtim dedim la ben seni memlekete gidince satmazsam.! Neyse onu da sattım inat ettim büyük araba alacam ya aklım doblo' da ama evde kavga kırıla gidiyor sakın diye.
Arkadaşın arabası opel meriva' ya gözümüz kaydı hadi o da doblo gibi nasılsa aynı motor multijet dedim tam 6 ay arabasız kalma pahasına iyi bir şey denk gelsin diye aradım gezdim sonunda bir tanıdık aracılığı ile çerkezköy kapaklı' da buldum ilk el meriva şahane araba, yakıt aynı doblo, bagaj hacmi de fena değil, vergi sigorta düşük, muayene iki yılda bir, ne de olsa otomobil valla ne yalan söyleyeyim iki yıldır kullanıyorum inanın mükemmel araba ama halen Doblo var içimizde. Şimdi de dedim la ben bunu da satacam Doblo alacam...( Bu arada benim çocuk ta epey doblo aradı hatta buraya üye olmuş sanırım iki yıl önceydi açtığı konu sayfası fenomen olmuş gibi sanırım 20 sayfayı bulmuş öyle söyledi. Gerek bizim bulduklarımız gerekse sizlerin tavsiyesiyle inanın o zamanlarda o kadar araca bakmaya gittik ki sayısını hatırlamıyorum hepsi de bozuk çıktı insanımız ne kadar yalancı olmuş.) Bir arkadaşım doblo aldı ona da anlattım teamdoblo forumunu üye oldu o da ( hasan karadaş ) Şimdi bizim araç satılık kısmet olur sa satar satmaz hemen arayışa devam edeceğim beraber buluruz artık iyi bir doblo şöyle devir bilmem ne masrafları dahil bana 28.000 - 30.000 lira arasına gelecek bir doblo. Hususi - kamyonet muhabbetini de bu başlık altında sizlerinde katkısıyla kararlaştıracam ona göre. Yazımı okuma zahmetinize ve ayırdığınız zamana şimdiden teşekkürler.. Valla uzun bir yazı dizisi oldu roman gibi umarım sıkılmamışsınızdır.