Baskı balata volan değişimi 2500tl

kemalymn

Azimli Üye
Adı
kemal
Meslek
kuru meyve ihracatı
Modeli
Selamın aleyküm, İzmir'de Poyraz Otomotiv 2011 D3 otomatik aracımın debraj baskı balata ve volan değişimine 2500tl istedi. Verdikleri fiyat uygun mu? Ne dersiniz?

Abii yeni doblocuyum. 1 ay önce transporterimde değiştirdim baskı balata volant seti 1050, işçilik dahil 1300 verdim fiat ın vw den pahalı olacağını sanmıyorum.

@kemalymn öncelikle profil avatar fotonuzu oluşturmanızı rica ederiz,verdikleri fiyat normal bende garantiden değiştirdim servise.
FB_IMG_1447776295526.jpg
FB_IMG_1447776299352.jpg

Ve ayrıca poyraz otodada team Doblo üyemiz Fevzi arkadaşımız var selamımı söyle gerekli iskontoyu yapar.ama profil fotonu oluştur

Araç otomatik .
Normal volant ve baskı balta değişimi ile kıyaslanması yanlış.
Fiyat konusunda bi fikrim yok

Gayet normal sıradan düz vites baskısı için 1000 tl istiyorlar zaten işin icinde volant var gayet normal işçilik falan

otomatik viteslerde volanttan sonra türübün gelmiyormu?baskı balata olmaması gerek yanlışmı.

bilmiyorum da aracı aldım işçilikte 100tl iskonto yaptılar zorlayınca. İnşaAllah kimsenin başına gelmez böyle masraflıu şeyler. Kazasız belasız olsun her günümüz.

Bende baskı balata değişimi için 550 lira verdim ama volan değişmedi volan arızalımı sizin

banada İzmir merkez serviste 600 tl'ye mal olmuştu baskı balata.dışarıda 550 tl fiyat vermişlerdi. volan değişmedi normal düz viteslerde de volan bu kadar pahalı mı?

@yenidoblocu
Merhaba

Arkadaşımızın 2600 TL tutmasının sebebi otomatik araçlarda baskı balata ayrıca merkezli bilya mevcuttur.

Volan manuel araçlarda bile 800-900 TL civarında

@kemalymn
Aracın işlemlerini yaptırmışsın sanırım

Parçalar 1700 TL işçilik ile birlikte 2100 TL civarında

Ekstra başka işlemler yaptırdınmı

@gokhankoc28

Ekstra birşey yaptırmadım 2400 aldılar

Sanmıyorum 1700 tl parça

Back