Baskı balata fiat servis

cangunduz

Yeni Üye
Arkadaşlar bugün fiat bursa birmot servisten aradılar ve uzun bir süredir niye bizi ziyaret etmiyosunuz dediler 🙂bende 1 buçuk sene önce rutin bakım için geldiğimde bana bi milyarı geçik servis masrafı çıkardığınızı oyüzden gelmediğimi söyledim,kem küm etti sonra yeni kampanya varmış baskı balatayı 350 tl ye değiştiryorlarmış komple herşey dahil geçen bizim ordaki ustaya da götürmüştüm aynı fiyat çekmişti oda oyüzden birmota götürücem yine. sizi de bilgilendirmek istedim bursa da olup baskı balata değiştircek arkadaşımzı varsa değerlendirirsiniz.

adamlara bak ya illa gel diyolar yani 🙂

istanbuldayım aracım 68 binde balatam orjinal fabrika balatası daha götürür ama istanbulda olsaydı sırf fiyat uygun olduğu için değiştirirdim 🙂

bilgilendirme için teşekkürler

Normalde kaç tl kadar tutar bu işlem.

teşekkürler.

bilgi için teşekkürler

1.3 için opar orijinal 190 TL. nin üzerini çizmiş, 150 TL. yazmış bir site. bu durumda serviste 100 TL. lik işçilik ücreti de normal kardeş. gel gelelim servis baskı balata setini değiştirmekle kalmaz, yakalamışken kulağını filan da temizler aracın.. *haha2*

evet kesin ekstra birşey bulurlar bende katılıyorum ama motor la ilgili olduğundan sonra dan bir sorun çıkmasın diye servise götürmeyi düşünüyorum hassas bi konu sonuçta , bakalım gidince belli olucak ekstraları 🙂

1.3 için opar orijinal 190 TL. nin üzerini çizmiş, 150 TL. yazmış bir site. bu durumda serviste 100 TL. lik işçilik ücreti de normal kardeş. gel gelelim servis baskı balata setini değiştirmekle kalmaz, yakalamışken kulağını filan da temizler aracın.. *haha2*

*hehe*

Back