Bas deyince böyle çalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doblo53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İndec var lcd ekran icinden cikiyor 300 400lira iyi markalar 1000tlden basliyor kendimde kullaniyorum full+full

10863660_10205894761877827_1829108802_n.jpg

Markasi değil modeli indash indec ekran icinden cikiyor .. Markalar piooner var boş modeli full modeli olarak ayırmıslar 600 1400arası oynuyor

Normal teyipte olabilir 20tlye orjinal teyibin ciktigi yere çerçeve aliosun ...normal teyip bağlıyolar pionerr jvc jameson vs vs

Olmaz diye birsey yok 🙂

Saol kardesim zatrn ben cok abarti istemiyorum sesi net ve kaliteli alayim yetrr

Önemli degil neyi isterseniz olur,, ben daha d3lerde olmayan birsey görmedim 🙂

Baktim simdi fiyatlara 500tlden baslio 14000 falan gidio ben maximum 1000 tl lik bise yapmak istiyorum hersey dahil

Kapıdaki kompenatlar kalsin
arkadaki 10cmlikler amfiye girilmiyor onun yerine 2tane oval pionerr 500watt 100tl
1000lik powerbass xl -250tl------jbl 1000lik 125tl ----- piooner1000lik 125tl secime göre
piooner----edison----jbl secime göre 5kanal amfi 250tl
set kablosu 25tl
kalanıylada teyip ...cerceve ... işcilik vs vs tamamlanabilir

@Vensola

Dostum arabana yada tesisatına mana bulan yok gerçekler bende kendim arka kapıyı köpükle doldurdum süngerli çift taraflı bantla plakayı yapıştırdım bla bla bla. ancak attığım video yu izlememiş sin sanırım video ya dikkat edersen kelebek cam dışa atık ben bundan bahsediyorum.

Aracı komple soyup profosyonelce yapılmayan izalasyonda elbet tıkırtı ve bass vurduğunda ses kirliliği yapar ,
Bindiğim araçlar fiat saç kalınlığı kaç mm. biliyoruz sonuçta tesisatına laf etmek istemiyorum ama belki bass lı tonlardan hoşlanmıyor olabilirsin yada yüksek ses dinlemiyor olabilirsin benim tesisatımda amatör kasitörü geçtim mid bass takımı bile yok , sadece 38cm For-X çift bobinli kalın yanaklı eski bir woofer ini kullanıyorum belki 10 senelik bass ancak aldığım desibel dbm2 cihazıyla 135,5 ve bu desibeldeki durum ortada kelebek cam lar atık vaziyette .

Burda hiç bir malı ayıplamııyorum ben ki senden önce kkendi aracımı niye ayıplayayım sadece gerçekleri ve oluşabilecek sıkıntıları örnek verip uyarıyorum sadece.

Tesisat kadar izalasyonda önemli !!!!

Basstan hoşlanmasam bagajı iptal etmem ayrıca aracta kelebek camlarımda dahil tık yok , süngerle neler yapılabilir görüntü kirliligi yaratmadıgı sürece izolasyonsuz kendi aracımda canlı örnek

çift bobin kullaniyosunuz 8bobin kullaniyorum ve bastan hoslanmiyormuyum 🙂

izalasyon dediğin zaten süngerle yapılıyor profyonel dediğim de aracın soyulup boşluk bırakılmadan komple yapılmasından kastediyorum ben ,
demekki sen soymadan düzgün bir şekilde izole edebilmişsin tebrik ederim seni 👍

Benim bahsetmek istediğim yüksek desibel ses veren tesisatın izalasyonsuz bi şekilde araca zarar verdiğidir.

Bu arada 8 bobin dediğin 8 ohm olmasın benim bobin dediğim sargıdan bahsediyorum çift sargı var ve bildiğim kadarıyla sargı ya tek tir ya çifttir,

Neyse konuyu uzatıp kirlilik yaratmak istemiyorum haklısın ve tebrik ediyorum dediğin gibi sana yada malına karşı kötüleme yapmııyorum benim yaptığım genelleöe ve kendi aracımda yaşadığım sıkıntıyı örnek gösterme ben çift bobinde arka camlar yerinden oynuyorsa senin 8 sargı da oynamaması da bi garip ama neyse .

Tekrar dan tebrik ederim.

4adet bass var aracta herbirinde 2adet bobin var... 8ohmdada bas calmaz zaten 0,5ohmda kullaniyorum ben

Ayda 1kere sol sag ön cam silikonlarini degistiriyorum

@Doblo53
uu neeeeydi gız dedi kardeşim 😀 👍....süpermiş beyaaa 😀

Camı elimize almayalım sonra. 🙂

bişi olmaz karadeniz bulusmasında yer 🙂 yerınden oynıcak

Back