@Vensola
Dostum arabana yada tesisatına mana bulan yok gerçekler bende kendim arka kapıyı köpükle doldurdum süngerli çift taraflı bantla plakayı yapıştırdım bla bla bla. ancak attığım video yu izlememiş sin sanırım video ya dikkat edersen kelebek cam dışa atık ben bundan bahsediyorum.
Aracı komple soyup profosyonelce yapılmayan izalasyonda elbet tıkırtı ve bass vurduğunda ses kirliliği yapar ,
Bindiğim araçlar fiat saç kalınlığı kaç mm. biliyoruz sonuçta tesisatına laf etmek istemiyorum ama belki bass lı tonlardan hoşlanmıyor olabilirsin yada yüksek ses dinlemiyor olabilirsin benim tesisatımda amatör kasitörü geçtim mid bass takımı bile yok , sadece 38cm For-X çift bobinli kalın yanaklı eski bir woofer ini kullanıyorum belki 10 senelik bass ancak aldığım desibel dbm2 cihazıyla 135,5 ve bu desibeldeki durum ortada kelebek cam lar atık vaziyette .
Burda hiç bir malı ayıplamııyorum ben ki senden önce kkendi aracımı niye ayıplayayım sadece gerçekleri ve oluşabilecek sıkıntıları örnek verip uyarıyorum sadece.
Tesisat kadar izalasyonda önemli !!!!