Bas deyince böyle çalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doblo53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doblo53

Saygın Üye
Adı
Ekmel Yormaz
Modeli
Renk
GRİ
Bas böyle çalar kendi doblomdan

gezici müzik kutusu😀

çok güzel ama bu arabanın her yerinide oynatır

bu tesisat için kapılara bgaj kapağına falan yalıtım yaptırdın mı bi malzeme yapıştırıyorlar mış daha tok ses çıkmaına sebep oluyormuş

Yapıcam onu köpük koy dedi herkes

Bagajın içine dogru bakan arka camın altındaki plastiğe sünger sıkıştırdım , arka plakayida plakaliktan cikartip sibopla 2-3cm uzattim 1senedir ses yapmiyor bende

Woofer güzel dans ediyor yalnız benden söylemesi izalasyonsuz kaportaya zarar verir istediğin kadar oraya buraya amatörce köpük sünger vs. yap ama profesyonelce izalasyon yaptırman lazım alttakii video da gördüğün üzere kelebek camlar dan açma yaptı ve izalasyon olmadığğı için kayar kapıdan dahi ses geliyor bass vururken 😀

izalasyon kesinlikle şart zaten dıaşarıdan çok acayip sesler duyuluyor oda heralde saçtan geliyor ama bu sistem ler ile arabanın tüm civataları oynar heralde

Arabada ses sistemine bayılırım hiç nasip olmadı ama hep olsun istemişimdir ^^

Abi bu hem dışarıyada kötü ses veriyor izalasyonsuz görüyorum geziyolar plaka dan ayrı ses geliyo arka kapıdan ayrı,
Ekmel abi bi izalasyon yaptır benceede 😛

Birde şimdi bu resimlere falan baktıkça bende yaptırsam mı diyorum @Vensola resim atmış çok hoşuma gitti ama sonradan ben bunu yaptırtırsam babam beni arabanın tepesinde taşır eşyalı içeri koyar diye düşünüyorum 😀

Amatörce dediğiniz süngerde aracımda 8000watt cihaz bagli tık ses bulamassınız dinlemesi bedava

Gunaydin arkadaskar bende ufaktan bintesisat yapayim diyorum ama abarti isremiyorum yardimlarinizi bekliyorum

Araç D3 sanirsam D3'ün orjinal kapıdaki kompenattlar amfiye girildiginde cok iyi ses veriyor ...5kanal amfi 1tane bass sizin işi görür 4kanala kabin 1kanala bass girseniz sizi tatmin eder diye düsünüyorum

biz hala orjinal hoporlorlerdeyiz 😀 o bile beni tatmin ediyo ama anca ileride dğiştirebiliriz

D3 ön kapıdaki kompenatlar midleri cok iyi veriyor

en yaptırdım aracıma müzik sistemi, ön kapılara cadence mid takımı + on sag koltuk altına pioneer amfi ve bagaja 1000lik bas fazlasıyla yetiyor zaten daha yüksek sesi kafam kaldırmaz 😀

Doblonun bagaj litresi cok iyi caldirtiyor normal bir araçta böyle güzel calmaz 🙂

D3 lerde orjinal teyiplerde amfi cikisi yoktur , amfi cikis aparati alırsanız olur 15tl civarında iyi markalar 40 50tlye kadar cikiyor

Eger teyibi indec lcd ekran veya double teyip koyarsanız dahada güzel çalar

Back