Balıkesirli Doblocular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dereli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok daha değilim, hanım kadrolu öğretmen,ben de arkasından geziyorum; tayin bekliyorum 7 yıldır; ama ben de ücretli öğretmenlik yapıyorum.

ALLAH yardımcınız olsun

yok daha değilim, hanım kadrolu öğretmen,ben de arkasından geziyorum; tayin bekliyorum 7 yıldır; ama ben de ücretli öğretmenlik yapıyorum.
işini zormuş....ALLAH yardımcınız olsun.......

yav en sinir olduğum vakalardan biri atanamayan öğretmenler<
çocuklar 60 kişilik sınıflardalar,öğretmen olsa 20 kişilik sınıf olacak hemde 3 öğretmen görev yapacak....ama sistem yokki

yav en sinir olduğum vakalardan biri atanamayan öğretmenler<
çocuklar 60 kişilik sınıflardalar,öğretmen olsa 20 kişilik sınıf olacak hemde 3 öğretmen görev yapacak....ama sistem yokki

zaten o sistem bi oturmadı ne yazıkkki

Allah'ın izniyle üniversite okumaya Balıkesir/Bandırmaya gelicem 🙂

Kimler var kimler yok şu konu altından öğreniyimde bir toplantı yaparız artık seneye 😛

s.a. balıkesir edremit akçaydan sevgiler...

aleyküm eselam.hayırlı geceler.

Siirtli olarak Balıkesir in yeri ben de ayri yeri var.2007 yaz tatili başında arkadaşlarla ilk tatilimize gönen ilcesine gittik.BANDIRMA erdek vs baya bi gezip memlekete döndüm.Hooooop bir ay geçmeden ASKERLİĞİMİ yapmak üzere balikesir de buldum kendimi.53 gün carsiya cikartmamislardi.ilk ciktigim gün Bakikesirde baya bi saydiriyordum.10 plaka görünce bana küfür gibi gelirdi. E diyeceksiniz bu kadar mi ? Yok elbette Su an Doblom 10 plaka 😉 . Ha bide aklimdayken araci d.bakirdan aldim 3. Sahibiyim ilk sahibi Balikesirde km sini 40 bin Düşürmüş. Bu isi oralarda yapan bildiğiniz usta varsa her sabah namazinda onu andigimi iletin 🙂.Benim kayinco da orada son sinif edebiyat öğretmenliği okuyor.Tekrar gelmek nasip olmadi.

Son düzenleme:
Gece rüyama girdi valla balikesire geldim ama sanki sene 1960 lar falan siyah beyaz görüyorum 😉 rüya isteeee

s.a. merkezde öğrenciyim ama hiç stickerlı araç görmedim? merkezden kimse yok mu ?

Balıkesir yöneticisi sticker veya toplanma işleriyle neden ilgilenmiyor neden toplanıp tanışamıyoruz

Hayırlı cumalar ankaradan selam olsun hepinize.

Altinoluk ta olan varmi acaba

@Kubilay_tuna
ben akçayda yaşıyorum kubilay yanlış hatırlamıyorsam sticker talebin bulunuyordu malum yaz yoğunluğu sana dönüş yapamadım eğer yolun düşerse akçaya hem tanışalım hem stickerını teslim edeyim...

Back