Balıkesir Team Doblocuları

Sizce Balıkesir ve ilçelerin'de Toplam Kaç TeamDoblocu Vardır ?

• Toplam katılım
    188

@DOĞAN TÜRE AİLEMİZE HOŞGELDİNİZ

Dosyalar

• 1000026348.jpg
    1000026348.jpg
    143,9 KB · Okunma: 26
  • 1000026139.jpg
    1000026139.jpg
    336,8 KB · Okunma: 24
#TeamDobloBalıkesir'den
Herkese Selâmün aleyküm hayırlı geceler
1000031640.jpg

Aleyküm selam başkanım

Herkese hayırlı işler bol bereketli kazançlar arkadaşlar

Herkese SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI RAMAZANLAR

Herkese Selamın aleyküm ailemize yeni katıldım

Herkese Günaydın HAYIRLI PAZARLAR

IMG-20240920-WA0008.webp

Araç sahibine selamlar
#TeamDobloBalıkesir🇹🇷

abiselamlar
bugün kışlık lastik değişiminde ön tekerde disk/balata var ama arka parçada fren diski balatası gibi parçaların olmadığını gördüm. düz demir parçasıydı yani
2011 model dobloda arka fren sistemi yok mu ben mi yannlış biliyorum fikir verirseniz sevinirim ?
bu arada çok basit bi soru ama doblom yeni ilk kez gördüm kapsamlı bi bilgi için sormak istedim

abiselamlar
bugün kışlık lastik değişiminde ön tekerde disk/balata var ama arka parçada fren diski balatası gibi parçaların olmadığını gördüm. düz demir parçasıydı yani
2011 model dobloda arka fren sistemi yok mu ben mi yannlış biliyorum fikir verirseniz sevinirim ?
bu arada çok basit bi soru ama doblom yeni ilk kez gördüm kapsamlı bi bilgi için sormak istedim
@Scudoblo anlat

abiselamlar
Pek de bilmiyorum ama arka tekerleklerde sadece kampana var diye biliyorum.

Back