Bakım İle İlgili.

kardeş iyi bir kaportacıya git.ama namlı bi kaportacı olsun.arabanı göster,durumu anlat.kapı ayarını her usta beceremiyor.

o sürgülü kapının ayarı bi kere kaçtı mı bidaha ugraştırıp duruyo.

@Fethi KORKUT

20 bin de bir ayarlanması lazım da ilgilenen kim?o ayarı bozmayan araba yok.

varsa bu işten anlayan bildik biri tavsiye et de gidek usta 🙂

kendim için istemiyorum zaten 🙂 diğer arkadaşlar serviste bu kadar keselenmesinler diye sordum 🙂

Aynen yer bilgisi alalım

ben tüm ticarileri kullandım yani test ettğm araarında tek sürgülü kapıdan ses gelmeyen doblo oldu

çok şükür d1 dede d2 dede d2 tede tık ses yok kapıları düzenli olarak temizliğini ve yağlamasını yapıyorum

bugün d3 ün sol sürgülü kapısısnın kaymasını önleyen kilidin tutmadığını farkettim kilitçiye gösterdim mekanizmadaki minik tel yerinden çıkmış ama adam nasıl becerdiniz bunu dedi dedim arkaya binenler yapmıştır😀 okadarda inip kendim açıp kapıyorum ama geçenlerde sürgülü kapıyı yokuşta açıp geriye doğru bi bıraktılar içim cız etti ondan olmuş olabilir dedi adam teli taktı düzeldi

allah beterinden korusun oğuz. onunla geçmiş olsun.

serviste ayarlattım hoşuma gitmedi.kendim ayarladım.şimdilik iyi ama gerçekten ince ayar lazım.adamlar sıfır aracı esneterek düzeltmek istediler resmen uyuz oldum.

@doblo vip premio

bazen o sürgülü kapıyı söküp hızlı çarpan öküze takasım geliyor.ya da bacağını sokacan kapıyla direğin arasına,aynı hızla kapatacan kapıyı...bakalım hoşuna gidecek mi sığırın!öyle bir kapatıyor ki kapıyı sanki söküp eve götürecek hödük!

Aynen oyle abi orada korkuyorum kapi birinin elinde kalacak bende iniyom kapi acip kapatiyorum yoksa kapiyi sokecek biri

otomatik kapıyı öneririm 🙂

yağı yağ filitresi ve mazot filitresi düzenli değişmeli.. 10 bin km bunun içi yada 1 yıl hangisi önce gelirse... bide dandik mazot almayın basınc regületörü sıkıntı yapıyor.. şirket arabasında başımıza geldi... ben 2009 da sıfır aldım.. o gün bu gün ya shell den yada opet den alırım mazot u..

Back