Baki kankinin aracı şnt'de

süper süper süper.......yaza kadar para toplıyımda yazın inşallah şnt'deyim.. *tup*

Çok güzel olmuş abi Güle Gğle Kullan ....

güle güle kullan abi ALLAH kaza bela vermesin

Can kardesim gokhanim sagolun begenmenize sevindim...

slm baki kardeş aracın süper nazarlardan saklasın allah kardeş ön kaputun üzerin deki kaplamamı benim aracın kaput çok çizik taş izleri var aldığımda vardı boyatsam olmıyacak orjinal liği bozulacak öyle birşey yapsam nasıl olur ve vize de sorun çıkarmı ben de siyah yapsam olurmu ve fiyatı ne kadar öyle birşey yaptırsam

slm baki kardeş aracın süper nazarlardan saklasın allah kardeş ön kaputun üzerin deki kaplamamı benim aracın kaput çok çizik taş izleri var aldığımda vardı boyatsam olmıyacak orjinal liği bozulacak öyle birşey yapsam nasıl olur ve vize de sorun çıkarmı ben de siyah yapsam olurmu ve fiyatı ne kadar öyle birşey yaptırsam

kardesim evvela guzel sozlerin icin tesekkur ederim...evet kapittaki karbon kaplama...senin aracinada super olur....tum tas izleride yok olur......fiyat konusuna gelince inan bilgim yok SNT bana hediye yapti...ama siteden linklerinden ulasarak bilgi alabilirsin munir kardesim....

Back