Baki Abinin Kendi İmalatı

herşey çok güzel ama biraz fazla kaba degil mi ? yani çokk büyük duruyor .. tabi fotonun çekiliş şekline görede degişir

evet büyük özellikle büyük......küçük yapacak olsaydım.. orjinalini kullanırdım......bana ıvır zıvırımı koyacak yer lazım....valla bugün de içini iki bölmeli yaptım. alt kısma arada bir alacaklarım. üstede her daim elimin altında olacak olanlar...

baki abi yarın 08:00 de dükkanda ol üretime başla 😀

oldu koray...bekle beni.....olum bütün detaylar resimlerde var....

aslında izalasyon yapıp 12 volt motor takıp mini dolap yapmak lazım bundan *clap*

baki abi yarın 08:00 de dükkanda ol üretime başla 😀

oldu koray...bekle beni.....olum bütün detaylar resimlerde var....

detay dediğin teknik resimlerle ölçülerle olur güzelim 😀

ayrıca yapacak olanlara bir tiyo....orjinal kolçağın....üzerindeki. demir hareket göbeğini orjinal kolçaktan kırarak çıkartın...bunu yapacağınız kolçağa takın....orjinalı gibi...aşağ yukarı indirip kaldırma lüksünüz olsun......resimleri detayları incelerseniz zaten anlayacaksnız...

aslında izalasyon yapıp 12 volt motor takıp mini dolap yapmak lazım bundan *clap*

kafamda projelendiriyorum heran yapabilirim...

akümü dayanır ona ya 🙂 ztn 12volt motor 1.500 fln galiba

Moruk gayet güzel olmuş, sen salla Serdar'ı boşver 😀

eyvallah moruk..sağolasın...serdarı salladım zaten.

motor soğutmsyacak sadece fan olacak fanın önünde özel bir. materyal var..komprasör olmuyacak ..rahat ol

motor soğutmsyacak sadece fan olacak fanın önünde özel bir. materyal var..komprasör olmuyacak ..rahat ol

iyi miş o ya .. teknelere dolap , klima fln yapıyoruz işime yarar patrona satarım dükkana ortak olurum *muz*

hayır hayır iso dolap dondurucu başka şey bu soğuk tutucu olacak...sadece içine soğuk koyduğun şeyi ısıtmadan aynı derecede tutacak veya bilemedin 1/2 derece daha soğutacak....

aran ma olum...aranırsan ...bende konuşurum.......*hehe*

aran ma olum...aranırsan ...bende konuşurum.......*hehe*

Aranıyo aranıyoooooo 😀

wantedposter1.png

*hehe*

Back