baki abi bi help me!

RAPTOR

Fenomen Üye
Modeli
Renk
Beyaz
abi benim arabanın kliması bi cozuttu.mersin dönüşü yolda çalışırken önce soğuk hava buharlı gelmeye başladı(soğuk ama sis gibi buharlı)sonra klima yavaş yavaş üflememeye başladı.4.kademedeyken 1.kademe kadar bile üflemiyor.çok az üflüyor.pozantı boranlar servise uğradım.sağolsun ilgilendiler,klima filtresini falan temizlediler.ölçtüler.orada biraz kapatılınca normale döndü.tekrar yola çıktım.20 dakika kadar klima normal çalıştıktan sonra tekrar aynı sıkıntı çıktı.kayseride tekrar servise girdim.orada da alttan bi soket gevşemiş sıkıştıralım düzelir dediler.(klimayı kapattılar)soketi sıktılar.klima yine bi 20 dakka adam gibi çalıştı ve tekrar üflememeye başladı.

abi sonuç olarak arızanın özeti klima 15-20 dakika normal çalıştıktan sonra üflemiyor.kapatıyorsun,bir saat kadar sonra tekrar normal çalışmaya başlıyor.acaba sıkıntısı nedir?ne yapayım?

gaz bitmiş olabilirmi benim başıma gelmişti

gaz bitmiş olabilirmi benim başıma gelmişti

gaz bitse hiç sogutmaz ..bence ya ekspeyşın valf tıkıyor yada kopmresör devre dışı kalıyor

Raptor ustam evvela geçmiş olsun....Bakmadan görmeden yorum yapmak afaki olur ama naçizane yorumlayalım.....Kondanserin pis veya tıkalı olabilir bu bir... cihazı sıkıştırıp kasnağı devre dışı bırakıyor olabilir veya prosestat sensörün arızalı olabilir.....aracının radyötörüne su tutturup bir temizletiver kardeşim....banada bilgi verirsen sevinirim....

geçmiş olsun

eğer üfleme var soğutma yoksa klimaya baklıması gerekir ama üfleme yoksa kalorifer motorunun kömürleri zayıflamıştır motoru değiştirin

geçmiş olsun raptor

geçmiş olsun diyenlere toptan teşekkürler.

baki abi bu dediğin parça ne oluyor?kim anlar bundan?

eğer üfleme var soğutma yoksa klimaya baklıması gerekir ama üfleme yoksa kalorifer motorunun kömürleri zayıflamıştır motoru değiştirin

kayseri servisi kömürlerle ilgili bişeyle mırıldandı,kömürleri değişecek falan dediler ama...64 bin km de araba...hemen niye bitsin ki kömürler?

geçmiş olsun

abi bencede kömürler bitmemiştir hiç başımıza gelmedi ama baki abi açıklamış zaten

geçmiş olsun diyenlere toptan teşekkürler.

baki abi bu dediğin parça ne oluyor?kim anlar bundan?

kondanseri soruyorsan radyotörün önündeki ızgara

geçmiş olsun.

SLM RAPTOR, ARKADAŞ. ÖNCE GEÇMİŞ OLSUN.KELİN MELHEMİ OLSA ÖNCE KENDİ BAŞINA SÜRERMİŞ. DİYECEĞİM.4 ARABA DEĞİŞTİRDİM ,DÖRDÜDE DOĞAL KLİMALI İDİ. BAKİ BEY BU İŞİN UZMANI.ARIZANA Bİ ÇÖZÜM BULUR İNŞALLAH .TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN. SLM MEVLÜT AMCA.*bye*

DOğal klima nası bi şey mevlüt amca biz de taktıralım ondan bakımı felanda ucuzdur onun dimi... *hehe**hehe*

Benim sattığım arabada da ACS sistemi vardı... Aç Camı Serinle...*hehe*

Back