RAPTOR
Fenomen Üye
- Modeli
- Renk
- Beyaz
abi benim arabanın kliması bi cozuttu.mersin dönüşü yolda çalışırken önce soğuk hava buharlı gelmeye başladı(soğuk ama sis gibi buharlı)sonra klima yavaş yavaş üflememeye başladı.4.kademedeyken 1.kademe kadar bile üflemiyor.çok az üflüyor.pozantı boranlar servise uğradım.sağolsun ilgilendiler,klima filtresini falan temizlediler.ölçtüler.orada biraz kapatılınca normale döndü.tekrar yola çıktım.20 dakika kadar klima normal çalıştıktan sonra tekrar aynı sıkıntı çıktı.kayseride tekrar servise girdim.orada da alttan bi soket gevşemiş sıkıştıralım düzelir dediler.(klimayı kapattılar)soketi sıktılar.klima yine bi 20 dakka adam gibi çalıştı ve tekrar üflememeye başladı.
abi sonuç olarak arızanın özeti klima 15-20 dakika normal çalıştıktan sonra üflemiyor.kapatıyorsun,bir saat kadar sonra tekrar normal çalışmaya başlıyor.acaba sıkıntısı nedir?ne yapayım?
abi sonuç olarak arızanın özeti klima 15-20 dakika normal çalıştıktan sonra üflemiyor.kapatıyorsun,bir saat kadar sonra tekrar normal çalışmaya başlıyor.acaba sıkıntısı nedir?ne yapayım?