Bagajınızda bulundurduğunuz olmazsa olmaz eşyalar

Bagajınızda en çok bulunan eşyalar

• Toplam katılım
    32

cnrmrh

Yeni Üye
Adı
emrah
Kan Grubu
0 +
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2017
Herkese merhaba,

Malumunuz Doblo'nun bagajı çok geniş olduğundan birçok eşyayı sürekli bagajımızda bulundurduğumuz veya taşıdığımız zamanlar oluyor. Sizlerin bagajında sürekli bulundurduğunuz eşyalar nelerdir, bagajdaki eşya gözlerinden memnun musunuz?

Plastik ceplik gözlerine yerleştiremediğiniz eşyaları nasıl taşıyorsunuz, ilave bagaj çantası veya kutu kullanıyormusunuz? Eminim ki orjinal çözümleriniz vardır 🙂

Ben bagajımın olmazsa olmazları; kamp sandalyeri, katlanır masam, araç temizlik seti ve bezler, çocukların oyuncakları vs. 😉

Son düzenleme:
Süpersiniz...olmazsa olmazlar bir arada 🙂)) küçük malzemeler icin de bir sandık oldu mu tamamdır...

Sol tarafta plastik manav kasası içerisinde İlk yardım çantası, bakım malzemeleri,alet edevat,kriko, temizlik malzemeleri(Deterjan,yıkama şampuanı,bezler,arap sabunu 😀 . En dipte portatif taburem ve kilim. Sağda çocuğumun arabası. Ortada iki adet 5 lik şişe .Biri su biri cam suyu dolu 🙂

Genede kalan alana 3-4 valiz sığar. 🙂)

Parodi olacak ama mangal 🙂)), Tabiki taşımıyorum. Fakat 2 adet yıkama kovası içerisinde Araç şampuanlarım, yedek yıkama süngerlerim ve 5'li açılmamış mikrofiber bezim bulunur. Onun dışında yangın tüpüm mutlaka bulunur çünkü daha öncelerde seyir halindeyken önümdeki araç motor kısmından alev aldı ve yangın söndürücüsü olmadığı için araç küllere teslim olmuştu. Ve akü takviye kablosuda varsa dünya turuna hazırız demektir 🙂

Eski aracimdan kalan aku takviye kablosu bende de duruyor. Direksiyon yagi ve fren hidroligi de olmazsa olmaz. 🙂)

bi 38 lik bass.takim çantası,bezler,pasta cila,ilk yardım çantası,yangin tüpü.

Cam şişe su. Malum plastik eriyip gidebiliyor. Lazım olsa içemem 😀

Piknik malzemeleri tabii 😀

Bulunması gereken ana malzemeleri geçiyorum. Onların dışında kesinlikle mangal seti 😀

Fiorino'nun bagajında
Stepne, orjinal kriko, 2 tonluk hidrolik kriko, pompa, yangın tüpü 1 kiloluk (yakın zamanda ilave alacağım), duck tape (koli bandı değil) ilkyardım çantası, fosforlu yelek, 5 lt su.

Doblo'un bagajında sabit duran 18 yıllık takım çantası, 20 yıllık son yardım çantası, 4 tane reflektör, yangın tüpü, toplam 3 tane bijon anahtarı, yedek silecekler, yedek alternatör.

Kriko vs bagajdan bagaja geziyor. Tabi Fiorino'da bagajdan geriye birşey kalmıyor ?

A101den alınan temizleyiciler. Gaz yağı , fren temizleyicimi ney,Motor kapağı.

Back