BAGAJ PASPASI

MEHMET78

KARABÜK YÖNETİCİSİ
Yetkili Kişi
İl Yöneticisi
Başka Araç
Adı
MEHMET
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Başka Araç
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2016
Renk
BEYAZ
http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/10104

ARKADAŞLAR bu paspas nasıl.dün mesaj attım 110*90 temin edebilir misiniz diye.bugün aradılar 100*90 varmış.sitedeki bu ürün 100*90 mış.yanlış girilmiş.sağolsunlar 3 kere aradılar.dışarıda 80 tl civarı 10 cm kenarlardan kısa.ortalayınca 5 e düşer oda zarar etmez işe yarar diye düşünüyorum.sizce nasıl?

fiyatı çok uygunmuş

bence de en azından bagaj temizlemesi kolay olur.

mehmet abi, araca özel bir paspas al bence. denizlide burda üretiliyor, netten sipariş verebilirsin ben aldım gayet güzel.

http://www.ypsplast.com.tr/fiat-yeni-doblo-5-koltuk.html~incele

mehmet abi, araca özel bir paspas al bence. denizlide burda üretiliyor, netten sipariş verebilirsin ben aldım gayet güzel.

http://www.ypsplast.com.tr/fiat-yeni-doblo-5-koltuk.html~incele

güzelde İsmailim.bizim dobloların arkası düz zaten.o yüzde aradaki fark fazla değil mi?

güzel bi ürün abi

serviste var mı ?varsa ne kadar oğuz.

arkadaşlar hiiç bu kadar paralar vermeyin bence sokak aralarında onuzlarında 40*80 veya 50*100 ebatlarında klimlerle dolaşan sadıcılara denk gelirseniz 2 tanesi işini görür maliyetimi 5'erden 10 tl 😀 Ben öyle yaptım kirlendimi atın makineye yıkansın...😀

internette ve buralarda pahalı.aslı başı plastik.70-80 tl etmez bence.siz uygun almışsınız biraz daha.

fiyatı uygun abi. işini görürse al.

inşaallah bu akşam üye olupta sipariş edem.

ebatlarında sıkıntı olabilir,ben 15-20 gün önce aldım yanlış aklımda kaldıysa 85 tl arka tarafa tam olarak oturuyor,daha önce perte çıkan aracımda da mevcuttu.
Kullanım olarak çok iyi,heleki memleketten geliyor iken akacak bir seyler koyduysanız,iyi bir karar verdiğinizi anlıyorsunuz 😀
sadece silebilirsiniz veya yıkayabilirsiniz tecrübeyle sabit 😉

bende bunun yuvarlak pullusunu sordum 70 tl dedi tak hortumu yıka silmeside cok kolay dedi hosuma gitti yakın bi zamanda yaptırmayı düşünüyorum bizim transporterda var cok guzel arabaya yokusta park ediyoruz hortumla guzelce yıkıyoz valla kullanıslı

ben kendim kauçuktan kestirdim.Gri renki bir yüzeyi duşa kabinlerin zemini gibi desenli.Kaymaması için.Ama çıkıntılar keskin değil kir tutmuyor.Diğer yüzeyi halıflex gibi bir malzemeden.O yüzeyi de piknik gibi yerlerde kauçuk kısmı yere gelecek şekilde sererek oturmak için kullanabiliyorum.Uzunlamasına 5 cm kadar fazla kestirdim.Önden koltukların altına sıkışıyor geriden de eşiğin üstüne çıkıyor.Yani süpürmek istediğimde araca birşey dökülmüyor.yanlardan da 2-3er cm fazla.Rampa gibi oluduğu için oradan da bagaja bişey dökülmüyor.Maliyeti 30 tl idi galiba yanlış hatırlamıyorsam

arkadaşlar hiiç bu kadar paralar vermeyin bence sokak aralarında onuzlarında 40*80 veya 50*100 ebatlarında klimlerle dolaşan sadıcılara denk gelirseniz 2 tanesi işini görür maliyetimi 5'erden 10 tl 😀 Ben öyle yaptım kirlendimi atın makineye yıkansın...😀

ya bagaja süt dökülürse?

ya kurbanda et taşırken kan damlarsa?

*hehe*

ben kurban bayramında naylon branda seriyorum sıkıntı olmuyor arabayı aldığımızdan beri hiç süt taşımadık 😀

Bu ürünü incelemiştim bildiginiz köpükten imal edilmiş.Kauçuk yada plastik degil.Paranızı sokağa atmayın derim.

ya bagaja süt dökülürse?

ya kurbanda et taşırken kan damlarsa?

*hehe*

evet ismailin soruları çok mantıklı başına gelmeyen bilmez *hehe*

Back