Bagaj lambası

Hlec26

Azimli Üye
Arkadaşlar bagaj lambası yetersiz geliyor geceleri hiç bir ise yaramıyor onu iptal edip ordan led döşeyebilirmiyim ?

Forumda aracına uygulayan arkadaşlarımız vardı. Bagajları ışıl ışıl olmuştu.

Ben uyguladım. Şerit ledi iki tarafada çektim çok aydınlık oldu.

@Hlec26 ben dun uyguladim. lakin kendi ishigini iptal etmedim ishik tarafdan yukaridan 2 led doshedim yan yana fotosunu atiyorum ledin. cok aydinblik oldu. kendisini iptal edersen eger hata vere bilir. o yuzden kendisi kalsin. ishte bu ledden. 2 tane yan yana.

Dosyalar

• Hot-Sale-17cm-COB-Super-Bright-Ice-Blue-Car-LED-DRL-Driving-Daytime-Running-Lights-12V.jpg
    Hot-Sale-17cm-COB-Super-Bright-Ice-Blue-Car-LED-DRL-Driving-Daytime-Running-Lights-12V.jpg
    53,4 KB · Okunma: 43
Magdu ben kendi lambasını söktüm akımı ordan aldım bir sıkıntı olmadı.

Bende tek tarafa şerit led çektim.

Magdu sana zahmet bir resmini çekip buradan paylasırmısın

Mustafa abi iki taraftan çekince çok aydınlık oluyor

Evet mesut gardasim diğer tarafa da düşünün

@mesut170 abi bende akimi kendi lambasindan aldim ama sokmedim. kendi lambasi da yaniyor. ve lambanin ustunden atdim ledi. 1 tarafdan tum bagji aydinlatiyor. diger tarafa gerek yok bence. shimdi ishdeyim abi cikamiyom. sabah cekerim resmini atarim problem degil.

@Maqdu

Ayni benim gibi yapmissin bende iptal etmedim

Baglantisini doğrudan lambanin koblo balantisindan al

IMG_20150613_080926.jpg

image.jpg
Doblo D3'se ben de böyle yaptım. Gelen kablodan paralel çektim. Bi sıkıntı olmadı. O görünen boşluktan çekerseniz kabloyu delmeye falan gerek olmaz.

Elinize sağlık gayet başarılı olmuş dün gece hissettim bu eksikliği
acilen benim de yapmam gerekiyor
siz de led biraz farklı gibi nereden temin edebiliriz ?

güzele benziyor sence bu ürün aliexpress ten alınırmı güvenilir mi
kaç günde teslim aldım?

Valla ben Aliexspersden aldim. bi problem yashamdim. bir tek bu urun deyir araca faydali bir cok urun aldim ben ordan. 5-10 gun cekdi en fazla gelmesi.

@karaomeroglu
Ben çoğu malzemeyi aliexpres den alıyorum aynı gittigidiyor sistemi sadece bedava kargoda süre 30 günü bulabiliyor.

Back