Bagaj kilidine basınca arka cam sileceği çalışıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tolgakmg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tolgakmg

Daimi Üye
Adı
Tolga
Kan Grubu
B RH +
Meslek
Öğretmen.
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2009
Renk
Kahverengi
Arkadaşlar merhabalar. Bugün doblomla 2. günüm. Temizlik v.s. işlemlerinden sonra bir şey dikkatimi şekti. Sizlerle paylaşmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Aracım 2011 1.6 premio. Aracın bagaj butonuna bastığımda bagaj açılmıyor. Kilitten hafif bir tık geliyor ama kilit kurtulmadığı için bagaj açılmıyor. Birkaç kez aracı kumandadan açıp kapatınca bagaj kapağı açılıyor. Ahantar takacak yer de bulamadım. doblolarda anahtarla bagaj açılmıyor mu?

Birde...bagaj kilidini açınca sıvı gres ile yağlayayım dedim. Ancak farkkettim ki bagaj kilidine basınca arka cam sileceği bir anlık çalışıp duruyor. Kısa devre olduğu düşüncesindeyim. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Bagaj kablo tesisatı arızasıdır yani bagaj kapağınızı kaldırın körüklü hortum içinde yer alan kablolardan biri kopmuştur kopuk olan kabloyu onarın

Benimkide son günlerde ara sıra açılmamaya başladı tekrar kitleyip açınca düzeliyor elektriksel bir sıkıntı oluyor galiba

Bu arada tolgakmg eski bir hyundaıclubtr.com üyesiydin yanlış hatırlamıyorsam

🙂 Evet Ali bey....7 yıl kadar starex kullandım.

önceklikle hoşgeldiniz doblonuzda hayırlı olsun

bagaj kapağını açınca sol taraftaki hortuumun içinden bagaj tessisat kabloları geçiyor onlardan biri kopmuştur o kabloları ekletmeniz gerekecek d3 lerde görülen kronik bi hastalık

Evet. Uzun süredir takip edemiyorum forumu. Geçen sene linea 1.6 almıştım. Ancak araç küçük geldiği için doblo ile değiştirdim. Şimdi buradayım 🙂
@ali0635

@doblo vip premio
Teşekkür ederim. Sorunu çözdük. Dediğiniz gibi....kablo demetinde kopma ve kısadevre vardı. Basit bir şekilde hallettiler. Şimdi sorun yok. Yardımcı olan ve paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim.

gözünaydın hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.

@tolgakmg

Sonunun cevabı bu linkte benim yaptıklarımı inceleyin
(link)

Back