BAGAJ KAPISI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YASIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

YASIN

Azimli Üye
Arkadaşlar aracımı geçen yıkarken fark ettimki arka sağ ve sol tampon ile bagaj kapısı arasındaki mesafe birbirinden farklı ve 10 yeni doblonun 8 inde böyle ve genelde premiolarda. fabrika hatası mı yoksa ne bu?resimde belli olmaz canlı canlı görünce net anlaşılıyor tabi BAZI premiolarda. ilginç bir durum. AVATARIMDA GÖREBİLİRSİNİZ SORUNLU NOKTAYI SAYGILARIMLA

premio araca estetik kattığı kanısına varabiliyor musun? Fiat bu anlam veremeyiz kolay kolay..Fabrika hatası olma ihitmali de var tabiki..

enteresan...sabah bakıcam bikaç dobloya😀

aynen benimde ilgimi çekti..artık d3 lerin arkasından bakarım hep 😀

bence bide ön çamurluklara bak aynı şeyi oradada göreceksin.kaputla ve kapıyla kıyasla çamurluk larda aracın renginden farklı.fason çalışıyor fiat maliyeti düşürmek için=)))

Arık araca dikkatli bakmak istemiyorum başka hatalar görmemek için ama taktım arka tampona gözümü alamıyom bagaj kapısından. Böyle fabrika hatası mı olur arkadaş Yapan arkadaş aceleye getirmiş galiba ne diyim. Ama şu tamponun rengini bari kaportayla tuttursalarmış yahu*clap* Artık yeni doblonun tek beğendiğim özelliği genişliği. Başka bi ayrıntısına bakmak istemiyorum mazallah bi hata daha görmeye dayanamam.

tampon gibi plastik aksamlardaki boya her nekadar orjinalde olsa kaporta ile belli açılardan bakınca farklı gibi gözüküyor. bu normal.
aralık için görmediğim için bir şey diyemiyeceğim.

Back