Bagaj kapağı kilidi arzası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrklds
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emrklds

Yeni Üye
Doblo
Adı
Emre
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Merhaba arkadaşlar,
2014 model Fiat Doblo D3 kasa aracımda bir süre önce bagaj kilidi ve cam rezistansı sorunu yaşamıştım. Bir elektrikçide bu sorunları yaptırdım; bagajın sol üstündeki plastik körüğü (kablo borusunu) keserek kablolara işlem yaptı ve yeni bagaj kilidi takıldı.
Şu an cam rezistansı sorunsuz çalışıyor ancak bagaj kilidi tekrar bozuldu. Bagaja elektrik gelmiyor. Sanırım körük kesik olduğu için oradan su aldı ve kablolara zarar verdi.
Bu plastik körüğü (bagaj kablo geçiş lastiği) piyasada nereden bulabilirim? Ayrıca İstanbul Avrupa Yakası'nda bu tesisat işini kökten çözecek, işçiliği düzgün önerdiğiniz bir elektrikçi var mı?

Yaşadığınız yerde ihtiyacınız olan her parçayı bulursunuz bence. Ben bayi servisinden parça alıyordum. Bazı parçaları oradan almak uygundu. Yan sanayi olarak Ayhan diye bir marka var. O marka yan sanayi parçaları da yaşadığınız yerde bulursunuz. Klips olarak Ayhan ve Starklips marka kullandım. Burada açtığım konu başlığına da bakabilirsiniz. Ufak tefek uğraşlarım ve yararlandığım linklerden bahsettim.

Teşekkürler abim arabayı yıkadıktan sonra gitti zaten orasını unuttum parçasını alsaydım keşke.

Teşekkürler abim arabayı yıkadıktan sonra gitti zaten orasını unuttum parçasını alsaydım keşke.
Bayi servislerine aradığınız parça sorulabilir. Doğru parça kodunu bilmek iş görür. Parçaların ne olduğu parça kodlarıyla işliyor bence. O kablo lastiğini ben de yırtık görüyorum. Çıkma bulmak veya internetten bulmak da bir alternatif olabilir. İnternette sonuç çıkıyormuş.

Back