bagaj için raf

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geremy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gelirken 450 Lira getir demişlerdi Abi, asıl bahanem o olmuştu.
60 bin km bakımını 60 kere yapacaklardı galiba 😀😀

Doblo55 tarafından yazılan metin:
Serviste yaptırırım diye belki tamponun içinde park sensörü ile ilgili kablo falan vardır, onlar zarar görür diye demiştim. Tampona vidalamaktan başka çare yok gibi. Zaten ben sökmeyeceğim için benim için tamponun delinmesi önemli değil.

Yarın veya pazartesi günü tamponun üstünü ölçüp kalıbını çıkartacağım. Ona göre götürüp o alüminyumlardan kestiririm.

Teşekkürler.

konunun açılalı baya olmuş ama ben yinede fikrimi belirteyim bence vidadan ziyade slikonla yapıştırılırsa
daha güzel olur ve tamponda zedelenmemiş olur

elıne saglık geremy trabzon donusu ıstıf halındekı bı bagaj bana cozum aratmıstı ılgınc bı fıkır olmus hep demısımdır ınsanoglu mecbur kalsın vallaha atomu bıle parcalar 😀

Forum başlıkları bulutunda gezerken gördüm. Çok güzel bir fikir. Benim gibi yeni arkadaşlarda görsün diye tazelemek istedim.🙂

güzel çalışma yapmışım ellerime sağlık.

Peki, halen kullanıyor musun yoksa attın mı? Kullanışlı olup olmadığını anlamak için soruyorum. *helpless*

geçen yıl taşınırken eski evde komşuma bıraktım.
daha öncede yazdığım gibi eğer çok sayıda küçük parça olursa bagajda kullanışlı oluyor.

ellerine sağlık.d3 premiolarda orjinal de var. güzel ve kullanışlı.

4,5 sene önce yapmaya çalıştığım arka tampon eşiğinin bu gün hazırından sipariş verdim. 🙂

resimler yok bakamıyoz

@ademozkaragul
Aynen bende çok merak ettim bu rafı
Benzeri bişeyler yapan varmı bagajına

Back