Babamın doblosu....

Doblo89

Daimi Üye
Arkadaşlar sonunda evime net aldım resimleri yüklüyorum... inşAllah benimde olacak ilerde böyle bir Doblo... 🙂

netin hayırlı olsun.

hayırlı olsun.

çok teşekkür ettim sağolun Allahım razı olsun 🙂 darısı hayırlısıyla herkese...

hayırlı olsun,benim nette biraz yavaş ama bende telefondan giriyom daha iyi oluyo, hemen elimin altında 🙂

herkes hayırlı olsun dedi ama ben birşey göremedim.*helpless*

en kısa sürede fotoları da bekliyoruz.

herkes hayırlı olsun dedi ama ben birşey göremedim.*helpless*

resimlere hayırlı olsun demedik,net ine hayırlı olsun dedik.🙂

ozaman bende hayırlı olsun diyeyim.🙂

S'a dostlar güzel temennileriniz için sağolun Allahım razı olsun.. Bu arada müjdemi vereyim.. Ben memurluğu kazandığım için babam seneye ağustosta dobloyu bana veriyor kendisi tekrar araba alacakmış.. Bu haberi duyduğumdan beri içim içime sığmıyor.. 🙂 Seneye Allahın izniyle benimsin doblo...

hayırlı olsun.

o zaman hem net in hemde aracı alacak olan hayırlı olsun kardeşim.....

Sağolasın mehmet abi sağolasın baki abi çok teşekkür ettim... darısı olmayanlara inşALLAH...

hadi gözünaydın diyelim. hayırlı olsun memurluğun da 🙂

Net'in, Memuriyetin ve doblon hayırlı olsun kardeşim... Allah senin baban gibi babaları başımızdan eksik etmesin... Bu arada hangi kurumda memur oldun kardeş...

S'a dostlar güzel temennileriniz için sağolun Allahım razı olsun.. Bu arada müjdemi vereyim.. Ben memurluğu kazandığım için babam seneye ağustosta dobloyu bana veriyor kendisi tekrar araba alacakmış.. Bu haberi duyduğumdan beri içim içime sığmıyor.. 🙂 Seneye Allahın izniyle benimsin doblo...
hayırlı olsun...

Back