Ayna Sinyali Nasıl Değiştirilir ?

Kerim

Daimi Üye
Doblomun ayna sinyalleri sağ sola sürtmekten kırıldılar.Servise vermeyip kendim değiştireyim diyorum.Aynanın sökülüşünü bilen varmı ?

abi aslında bi elektrikçye gitseniz hallederler servis işçiliği fazla alır

ama onlar sekmanlı olabilir sökerseniz bizlerede anlatın

Kendim uğraşacağım.Sonuçları paylaşırım*tup*
Batırırsam elektrikçiye giderim 😀

sonuçları bekliyorum

elektrikçide yaptırsan iyi olur.

aynayı kendiniz komple sökmeye kalkmayın bence.sıcaklık sensörü falan aynada.bir sıkıntı çıkarsa garanti dışı kalıp çok fazla masraf çıkarabilir.

kullanma klavuzunda ampül değişimi anlatılıyordur orası yardımcı olur sökme konusunda ana sayfada kullanma klavuzlarını bulabilirsiniz.

geçmiş olsun. kolay gelsin.

Teşekkürler arkadaşlar 🙂
Kullanım klavuzunda tüm ampül değişimleri anlatılmış ama ayna sinyalinin anlatılmamış 😀

Teşekkürler arkadaşlar 🙂
Kullanım klavuzunda tüm ampül değişimleri anlatılmış ama ayna sinyalinin anlatılmamış 😀

*tup*

o lazım ya ondan öyledir. 🙂

Şurada naçizane açıklamaya çalıştım:

https://www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?thread_id=8205&pid=165274#post_165274

Arkadaşlar Acil D4 Ayna sinyali için Kapağın Nasıl silineceğini anlatabilen video atabinen veya resim atabilen varmi

@onuroran
mustafa fırat ile görüş kemal ile bi görüş

Arka kapagi sokuyorsun tirnakli elle cektirip cikartacaksin sonra sinyali tutan bir vida var onu sok cikart sinyali.Takarken biraz kastirman gerekiyor.Sag sol farklidir alirken sorun d3 d4 ayni sinyali kullaniyor.

Back