ayna ısıtması oldugunu örendim

Elektrikli aynaya sahip tüm doblolarda var .. yağmurlu havada dahi açıyorum aynalar pırıl pırıl net görüntü veriyor.

@Trex25
Senin bahsettiğin tuş havalandırma panelinin üstünde bastığın zaman camlara en yüksek derecede hava üflüyor ve arka cam rezitansıyla ayna ısıtmalarını açıyor. Genelde çok soğuk havalarda araca ilk bindiğimizde oluşan yoğun buhulanmayı en erken ve hızlı bir tuşla halletmek için koyulmuş bir fonksiyon. Premio da var ama diğer paketlerde var mı bilmiyorum. Bu arada ayna ısıtması çok kullanışlı bir fonksiyon ben de aracı ilk aldığımızda kitapçığı okuduğumda fark etmiştim. Yağmurda açıyorum ayna kupkuru oluyor.

@2009_premio
aynen ısıtmalı ayna standarda girdi diye biliyorum bende 1.9 active var düz motorlardan diyim açıklayıcı olur 🙂 onda da var 2005 model tek sürgülü

Ayne isitmasi gercekten gerekli sahsen bende bende yok aynalar analog ve yagmurda cok sikinti cekiyorum heleki ahmak islatan diye tabir ettigimiz yagmurda birbirde trafikte ve yavas seyir halindeysem resmen cileden cikiyorum 🙂

Ben bugun aynami denedim aynam yagmurda islanmisti arka resistans dugmesiyle calisiyor kontrol ettim ayna sıcacık ve kuru net gorus oldu

Anti submarina koltuk ne demek yav gardas soylermisin

anti submarina koltuk

sürücü ve yolcuların koltuktan kaymasnı engelleyen kumaş demek doblolardaki kullanılan kumaşta bu özellik mevcut

d3 ün hızlı buğu çözme sistemi süper anında tüm camlar kuruyor

bu özellik sadece otomatik klimalı d3 lerde bulunmakta

Doblo kliması çok güçlü. D2 de klima manuel olmasına rağmen kışın camlar hiç buğu yapmıyor. Hele yazın çok kere hasta etti kliması beni 😀

Genelde FİAT markasının kaloriferi süper kış aylarında en fazla 500 metre git içerisi ni istiyor hemen

içeriyi hamam gibi yapabiliyor müthiş birşey

dizeller biraz sıkıntılı.o da geç ısınmasından dolayı.kışın kısa mesafede motor ısınamadan gideceğin yere ulaşıyorsun.

zaten ben dobloyu kışın dahada seviyorum dışarısı buz gibi cama tıkır tıkır yağmur damlaları vuruyor doblonun içi sıcacık harika bi yolcluk işte doblodann vazgeçemeyeceğimiz bir özelliği

Dün gece Maltepe ye gittim, hava soğuk yol bilgisayarı 8 derece gösteriyor, açtım kaloriferi of bi mayışmışım sorma 🙂 sıcakcık evimde gibiyim 😀

@2009_premio

@m_ates27

arkadaşlar ben haraket etmeden önce klimayı açarsam araba ısınana kadar ısıtmıyo içeriyi, ama klimayı açmadan 600 700 m gidince açıyorum motor ısınmasa bile çabuk ısıtıyo.benim için sorun yok ama babam bu konuda çok takıntılı söylüyorum biraz git öyle aç klimayı diye ama adam dinlemiyor kontağı açar açmaz klimayı açıyo. neden böyle bi fark var deneyen oldu mu illa biraz yürütmem mi lazım arabayı

@34 ysf 57

Klimayla kalorifer alakası yok . Kilima soğutmak için kalorifer ısıtmak için kaloriferi açtığında kılımayı açma

@m_ates27
zaten klima açmıyorum hocam dediğin gibi kaloriferi açıyorum yukardaki söylediklerim kalorifer için geçerli

doblo ev gibi zaten

Üç bir salon gardaş benim dobi (ha bu arada dobi benim Doblo'nun adı oda aileden oldu) kış günü sıcacık

Back