Ayna alti led

doblolueniste

Azimli Üye
Adı
Ramazan
Kan Grubu
AB RH +
Modeli
Araç Yılı
2011
Merhaba arkadaslar daha yeni katiliyorum araniza. Daha dogrusu aracimi yeni satin aldim ve bikac degisiklik yapmak istiyorum ayna alti led yapacagm bu konuda yardimci olabilicek kimse var midir istanbul esenlerden yaziyorum

@doblolueniste
Arac premio ise biraz zahmetli duzgun bir sey istiyorsaniz cunku ayna tipi hassaslik gerektiriyor ledleri Ali express yada Facebook grupta Satan bir arkadas var tedarik edersiniz guzel oluyor

• Beğen
Tepkiler: Ayd
@doblolueniste
@halilcan06 abimiz satış yapıyor

Urun var elimde montaj icin usta lazm 🙂

D3 araba D4 mü

2011 model bu,genis kasa varya ondan. 1.3 m.jet dynamic sinyaller aynada olan,

Sikinti olmaz kolay takilir

@doblolueniste
Ben kendim yaptım montajını

anadolu yakası maltepede elektrikçimiz var ancak size uzak. herhangi bir oto elektrikçi ile görüşün montajı yaparlar çok zor değil ama öncesinde fiyatını konuşun biraz zahmetli 🙂

Anadolud uzak hocam,haklisinz sorcz artik sagolun

Peki bu ayna içi yaptıran varsa video atabilirmi acaba

@doblolueniste
Arac premio ise biraz zahmetli duzgun bir sey istiyorsaniz cunku ayna tipi hassaslik gerektiriyor ledleri Ali express yada Facebook grupta Satan bir arkadas var tedarik edersiniz guzel oluyor
Ali express ten ürün aldınızmı hiç güvenilirmi ?

Ali express ten ürün aldınızmı hiç güvenilirmi ?
Kargo süresi çok uzun , gümrük mevzuatı gereği belirli tutar üzeri vergi ve arızalı ürün durumunda sorun yaşanabiliyor. İthalatı yasak ürünleri sipariş edersen sorun çıkıyor. Türkiyedeki Gittigidiyor , N11 farkı yok. Türkiye bulamadığın veya fiyat farkı çok ise riskleri göze alıyorsanız sipariş edilebilir.

Elektik uçlarını nereden alıyorlar bilen varmı

Onu bende yapacam fakat 7 gün önce n11.comdan almış olduğum ayna altı için uygun olan led lamba henüz elime ulaşmadı

Son düzenleme:
Back