ayak üstü baki abi ile buluşma...

ooooooooooo. tamer dö pari...😀 ...nerelerdesın sen beee...

canpare montebelle sakremento çimento f r a n s ı z c a böle konuşulur 😀

koray abi sen f r a n s ı z c a yı sökmüşsün😀

bir günlüğüne düğün için istanbula gitmiştim... dönüşte havaalanına giderken şnt de koraya uğradım... vakit az olduğu için sadece bir merabalaştık ve ayrıldım... sonra baki abiyi aradım kavacıktayken sağolsun işini bırakıp uçarak geldi kavacığa...ayak üstü tanıştık birde resim çekindik... çok kısa oldu ama artık haziranda doblo ile gidince inşallah daha uzun sohbet edebiliriz... istanbulda bulunan diğer üyelerlede tanışabilriz inşaallah...

ALINDIM ŞİMDİ....BİDAHA OLMASIN MALİ<<<

koray abi sen f r a n s ı z c a yı sökmüşsün😀

Je parle très bien le français ?

nediyorsun türkçeye dönün 😀

koray şu ****yı bırak zaten gıçık oluyorum şu fransızlara.

bir günlüğüne düğün için istanbula gitmiştim... dönüşte havaalanına giderken şnt de koraya uğradım... vakit az olduğu için sadece bir merabalaştık ve ayrıldım... sonra baki abiyi aradım kavacıktayken sağolsun işini bırakıp uçarak geldi kavacığa...ayak üstü tanıştık birde resim çekindik... çok kısa oldu ama artık haziranda doblo ile gidince inşallah daha uzun sohbet edebiliriz... istanbulda bulunan diğer üyelerlede tanışabilriz inşaallah...

Vallahi bende alındım... 🙂

Vallahi bende alındım... 🙂

arkadaşlar ilk mesajda da yazdığım gibi çok kısıtlı bir vakitte gittim geldim istanbula... korayla baki abi de benim gittiğim yere çok yakın oldukları için dönüşte ancak ayak üstü görüşebildim... inşaallah bir dahaki sefere görüşürüz...

vayy abi hoşgeldin ist kısa zamanda buluşmayıda yapmışsın helal sana artık birdaki geldigin de görüşürüz.

inşaallah recep kardeşim... bir dahaki sefere...

Back