Aux - Bluetooth Çevirici

Sezgin Tok

Fenomen Üye
Adı
Sezgin
Meslek
Bilgisayar Destekli Üretim (CNC)
Modeli
Renk
Lal Kırmızı
Merhaba arkadaşlar. Sahibinden de dolaşırken bir ürün buldum paylaşmak istedim.
Doblolarımızdaki aux çıkışını bu bluetooth a bağlıyoruz ve bluetooth a usb den güç veriyoruz.
Sonrasında telefondaki müzikleri bluetooth ile dinliyoruz. Telefonu aux tasmasından kurtarıyoruz 🙂 .
(Sadece müzik (ses) aktarımı yapıyor)
(Ben daha almadım ve teyp e aux çıkışı yapmadım o yüzden daha denemedim).

(link)

güzel ürün paylaşım için sagol sezgin benim dobloya göre tam aux girişine takarım sürekli telefona takmayla urasılmıyor 🙂

Aynen abi bende bugün teyp i söküp aux yapmaya çalışıcam yapabilirsem siparişi veririm.

valla banada müşteri taktı aux cıkışını ben pek anlamam yoksa yardımcı olurdum teyibe soket taktı mavi aux kablosu bide siyah olandan bilgin olsun

Tmm abi sağol ben bi deneyim olmazsa dönerim sana.

20 tl ise sen al bi tane ben en müsait zamanda gelicem abi internette 50tl yazıyordu.

sezgin müsait olduğunda haberleşelim bizim yıkamacıya gidelim...

Tmm önümüzdeki günlerde uğrayacağım beraber gideriz.

Bu çok güzel bir ürün tam aranan aslında. Ancak araçlarında usb giriş olmayanlar için bir besleme yapılması gerekiyor. Bu konuda tam bilgisi olanlardan yardım bekliyoruz. Bende sipariş verebilirim.

aux çevirici lazım bana aux sd ve usb girişli olanından istanbulda montaj dahil nerede bulabilirim ve fiyat bilgisi olan varmı acaba

@gökhangün
Sitelerde 200küsür liralara satılıyor. Usb aux sd girişi var ama fiyatı yüksek.

@Sezgin Tok
400 küsür liralara navitech double din ler satılıyorken 200 lira bu ürüne fazla gibi.
(link)

@gökhangün
Navitech dtv 8500 419tl navigasyonyok
Cd sürücüsü olmayan aynı ürün 329tl
Anti-glare parlamayan ekran ve direksiyon kumandası var.
güvendiğim bir tuningcide. Eğer Sultangazide oturmasaydım ilk yapacağım iş bu ürünü almak olacaktı.
(2 saat sonra yerinde yeller eser 🙂 )
Navigasyonlu roadstar rd 9110n 434tl n11 deki fiyat.
2 üründende iphone dokunmatiği bekleme 🙂 akıcı çalışıyorlar fiyatına göre kaliteli ürünler.

Son düzenleme:
@Sezgin Tok

çok sağolasın bilgi için bi bakim olmazsa yaptırırım .
ya aslında o bile çokta cd doldurmaktan bıktım

Bende alacaktım bizim burası tekin değil. Kaskoya işletebiliyorsun ama aracın haşatı çıktıktan sonra takmanın anlamı yok. Arkadaşın araca aldık 2-3 saat sonra geldik bi baktık patlatmış sökememiş bmw nin torpidoyu paramparça etmişler.

Öyle gözüküyor abim 🙂UOTE="oktay_1975, post: 124708, member: 6114"]Şşttt ne oluyor orda
Çaktırmadan gizlice buluşma mı yapıyorsunuz.[/QUOTE]

@Sezgin Tok
aman abi sakatsa boşver
bizim burada yok öyle bişey ama para vermek istemiyorum ne bilim ya kararsız kaldım

Back