ATOMKARINCAYLA ILK KAZAMIZ ALLAH BETERINDEN KORUDU

gürses yaparsa değiştirir en ufak ezikleri bile değiştiriyor yetkili servis geçmiş olsun Allah beterinden korusun

bence tanıdığın kaliteli usta varsa ona yaptır servislerden daha kaliteli yaparlar

kapı değişir gibi görünüyor

İstanbul çevresinde yaptirabilcegim isinin ehlisi Kaportaci varmi acaba gotureyim ?

@burqose
Bunada şükür az daha ön kapıya denk gelecekmis çok şükür cana gelmemiş kasko varsa servise götür o kapı değişir sorun kalmaz

öncelikle geçmiş olsun hocam,maslakta oto sanayide mtc oto diye bir yer var gerçekten boyasız düzeltme konusunda v.s çok iyiler,eski aracımda auto kingin boyasız düzelmez dediği tavan,ön direk ve kapı kolu altı göçüğünü2 sene önce 450 tl civarı bi paraya boyasız düzelttirmiştim orjinalinden farksız olmuştu ama fiyat konusunda ciddi pazarlık yapmıştım,kasko ile anlaşmalı olabilirler bir sor istersen,mikron boyada yapıyorlarmış şu anda

İstanbulda Maslakta ve 4 Levent sanayi sitesinde kaliteli ve bilgili tamirci -kaportacı-chiptuningci boldur.Sanayideki esnaflardan ve parçacılardan da soruşturulu öğrenmek lazım.:krnz:

Bir kac yere gittim herkes olmicagini söyledi sebebi içten camurluk kismida göçük olduğu için kesilip yenisi takilmasi gerektigi söyledi caresizce verdim bugün artik olana katlanacagiz

@burqose
Canın sağolsun üzme kendini sana birsey olmamış çok şükür servise verme Şansın yokmuydu

Servise verdim Gürses e bayrama kadar cikarabilceklerini soylediler bide arac temini olduğu zaman onuda kaskoya yansitiyolarmi acaba

@burqose
araç temin ederler ama ücret alacaklarını sanmıyorum cunku birkaç defa şirket araçları kaza yaptığında mağdur etmemek için araç verdiler bize

Allianz Sigorta veremeyiz dediler bizde yok dediler çok saçma sapan işler yapan bir sirket birdaha tövbe sigorta ordan

@burqose
Bu yüzden şirketlerin teminat kısmı iyi araştırılmalı

Evet bencede bizimkinin sigortalari muhasebeci yaptığı için biz bilmiyoruz teminatlari ama bundan sonra kendim ilgilenecegim

geçmiş olsun arkadaşım.Geçenlerde bende sol her iki kapıyı da kapsayacak şekilde sürttüm arabayı.Can sıkıyor ama beterinden korusun Allahım,kazasız günler inşallah...

Back