ATOMKARINCAYLA ILK KAZAMIZ ALLAH BETERINDEN KORUDU

burqose

Azimli Üye
Adı
Burak Köse
Dun gece basin expres yan yolda 130 km hizla gelerek ben donus alirken sürücü arkadaşımız bana yandan vurdu tek Duamiz verilmiş sadakamiz varmış diyelim , arabayi Gürsesde yaptiricam bayrama kadar yok doblomuz araç temini yapabilirlermi bize bilgisi olan ?

65b0537f5900e7e255d4e592e43870ea.jpg
cbd9840c87ae8ebaaedca9842cf48d24.jpg

merhaba arkadaşım geçmiş olsun buna şükür cana gelmemiş

geçmiş olsun kardeşim cana gelmesin mala gelsin sadaka çok önemli elimizden geldiği kadar her zaman verelim

gürses ile iletişime geçip team doblo üyesi olduğıunuzu aracnızı burada yaptıracağınızı ve araç verilmesi konusunda bi söyleyin bakalım

@serdarengin gürses konusunda yardımcı olacaktır

aynısı 1 hafta once benımde basıma geldı gecmıs olsun kaskon varsa arac verıyorlar 1 haftalık benımde aynı kapı gıtmıstı cok can sıkıcı bır durum

@yunus0635

@Trex25

@kardelenkurt

@erener18

@cengiz522
Herkese tesekkur ederim gursesde yaptircagim konustum pazartesi goturucem yalniz arac bayrama kadar cikmaz dediler bayram sonrasina kalirmi diye düşünüyorum kasko var arada , takihi cana gelmedi önemli olan o ama can sıkıcı bir durum

Rica ederiz neşeni kaybetme hepsi hallolur

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Allah beterinden korusun 130 ile gerçekleşen kaza için şükürler olsun.Çok geçmiş olsun

geçmiş olsun

eğer kaskonuzvar ise kaskonuzdan maksimum 7 gün araç istiyebilirsiniz birde kaskonuzun gürses ile anlaşması olup olmadığını kontrol edin

Tabiki elimizden geleni yapacağız...Çok Geçmiş olsun Dostumuza.

Gecmis olsun abi.....

@duhan13

@serdarengin

@doblo vip premio
Pazartesi goturcegim aslinda bazıları bize kapi yapilabilir diyolar degistirme ama sizin fikriniz nedir bana yardimci olan tüm abilerime tesekkur ederim pazartesi günü goturcegim araba temini nasil olucak bilgim yok

Kapi baya hasar almis abi görüntü icin degismesi iyi olur ama satarken bizim milletimiz degisik diyince kacar orasi ayri mesele

@duhan13
Ondan endişemiz var zaten aracı yakinda satip d4 trekkinge geçmeyi dusunuyoduk

@burqose
Oyleyse duzelttir abi satarken adam sana degisikmi boyalimi diyo o kapi yamuk yumuk olsada degismesinden iyidir dusuncesinde çoğu kisi

@duhan13
Bakalım pazartesi gursesden önce soracagim birkaç yere

çok geçmiş olsun.rabbim cümlemizi daha beterinden korusun.

Benim D1/jtd nin de ön kapı sacını değiştirmiştim.Hiç belli bile değil.Ancak boya kontrol aleti ile anlaşılır.

Back