atiker lpg'ye geçtim.

geremy

Onursal Kurucu
bugün sabah montaj başladı. öğlene teslim ettiler.
atiker sıralı sistem 900 tl.2 garantili.
20 tl lik deneme gazı aldım ayar yapıldı 47 tl ye depoyu doldurdum.tank üzerinde 35 lt yazıyor 27lt falan alır dediler.
km yi sıfırladım ölçmeye başlayacam artık.
ilk zaman az yakar 2-3 depo sonra normal değeri bulur dediler.30 derecede lpg ye geçiyor geçiş hissedilmiyor.motor sıcaksa 3 sn de lpg ye geçiyor.geçişlerde sadece tık diye ses geliyor.
aracı teslim aldıkdan sonra denedim sesde değişiklik yok çekişdede fark göremedim uzun yol ve rampa nasıl bilmiyorum yakında onuda söylerim.
hesaplarıma göre lpg de 1.3 dizelden az yakacak gibi gözüküyor.ilk kez lpg kullandığım için aklıma gelenleri yazdım umarım sıkmamışımdır.

hayırlı olsun abi bizim 1.4 uzunyolda gayet güzel yani 200 yapmasan bile 180 yaparsın sıkıntı olacağını zannetimiyorum ama yokuşta fark eder

hayırlı olsun mustafa.güle güle kullanın.

hayırlı olsun.bence şuan en güzel yakıt orta direk için sıralı lpg.

hayırlı olsun.az yakar ve çekişi eskisine göre pek fark etmez sıralı sistemlerde düşüş az oluyor.

1.4 fire motoru lpg de 6 ay kullandım. rampada bayılmalar çok oluyor. 1.3 gibi torklu ve güçlü değil. arabayı da adamı da bayıyor.

mustafa abi hayırlı olsun güle güle kullan

mustafa abi hayırlı olsun.

hayırlıolsun Mustaf ustam...

hayırlı olsun mustafa abi...

45 km şehir içinde 4 ışıkdan biri söndü.
depoyu bitiripdemi ölçsem yoksa 100 km demi ölçsem kara veremedim.merakda ediyorum hani

abi bence bi 100 kmde ölç

evet bitmesini bekleyemeyeceğim hafta sonuna doğru 100 km olur ve depoyu fullerim.
%30-35 arası tasarruf bekliyorum.
alınan benzin lt-benzin tutarı-km sonuçlerıma göre doblom şimdiye kadar 7,60lt / 100 km ortalamasına sahip

33112 km boyunca
2539,65 lt benzin almışım
9418,79 tl benzine ödemişim.

bu km nin yaklaşık 20 bini şehir dışı ve 90 km hızla gerçekleşti.

aslında benzin ortalamam(7,6lt) çok değil ama benzin oldukça pahalı.

evet bugün lpg de 120 km yi tamamladım ilk dolum yaptığım petrolden yine depoyu fulledim.
2,45tl gaz fiyatıyla 0,217tl
2,65 tl gaz fiyatıyla 0,233 tl yakıt sarfiyatım var.
bu değerler şehir için seri kullanım ve 4 kişi ile yapıldı.

Back