arkası sıcak önü soğuk?

furkann

Azimli Üye
malum yaz aylarındayız 1 saat kilima çalıştırıyorum aralıksız ama arabanın genel havası serinlemiyor önde oturanlar üşüyo arkadakiler eh işte bunun nedenide bizim doblolarda bagajla oturma alanı bir olduğu için diye düşünüyorum buna nasıl bi çözüm bulunabilir acaba

klima pozisyonunu ayak ve ön cam pozisyonuna getirirseniz ideali yakalarsınız. çünkü ayaklara verince el frenini altından arka tarafa hava gönderme kanalları var

hanefi üstat teşekkürler ben arka tarafa hava kanalı olduğunu bilmiyordum . sayende öğrenmiş olduk .

estağfurullah ne demek 🙂

aslında yolcu koltuklarının arkasından bir perde gibi hava akışını engelleyen bir şey yapılabilse bagajı soğutacaz diye uğraşılmaz ve epey tasarruf olur aslında.

doblonun iç hacmi geniş, bir kere tavan yüksek ve bagajda araçla birlikte.

camlarınızda filmli değilse soğutmak zor oluyor.

aslında arka tarafa tam üstteki tepe lambasının oraya klima için hava kanalı koysalarmış acayip iyi olurmuş 🙂 ama 5 dk sabredince içeri buz kesiyor yinede 🙂

d3 ler o yönden iyi.en azından premiolar.koyu renkli cam.ama yinede boşa soğutulmamış olurdu.bagaj.

koyu renkli cam iyi işe yarıyor abi hem klima için iyi oluyor hemde yok çizildi yok ceza filan derdi yok

koyu renkli cam iyi işe yarıyor abi hem klima için iyi oluyor hemde yok çizildi yok ceza filan derdi yok
aynen.polisle bari uğraşmıyoruz.

ben ön camlarada yaptırdım çok faydası var

Back