- Adı
- Can TANRIVERDİLER
- Kan Grubu
- A RH -
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2007
- Renk
- Crono Gri
performans mı görünüşmü mü ?
filizcima tarafından yazılan metin:
bence performans gorunusu kucuk rötuslarla bıyerlere getırebılırız sonucta 🙂
zaten okadar hız yapmasına gerek yok ama yuk tasımaya el verıslı bı arac ta bosken rampada kalmaz 1,3 te olsa 1,9 da olsa degılmı ??ne bılımistanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
ikisi de ama bir yere kadar. Performansı tercih etsem 2.0 alırdım ya da doblo almazdım. Sonuçta doblo bir performans (daha doğrusu hız) aracı değil.
UmitKaraburun tarafından yazılan metin:
performans bence Devekuşuda Heybetlidir ama uçamaz...
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
ikisi de ama bir yere kadar. Performansı tercih etsem 2.0 alırdım ya da doblo almazdım. Sonuçta doblo bir performans (daha doğrusu hız) aracı değil.
Fazla yük varmıydı??2009doblo tarafından yazılan metin:
ben her ikisinede önem veririm geçenlerde arabamda yük vardı araba 170 e girdi yolda bir şey hissetmiyorsun camlar avrupa camı olursa
adı üstünde kamyonet tabiki ama, bu araçlar özel bir araç.performans bir araç için olmazsa olmazıdır. müşteri memnuniyetinin saglanması gerekir yoksa o araç popilerligini kaybederserdarengin tarafından yazılan metin:
doblosunu performans için alanlar yanlış araç seçmiş demektir.doblo görüntü aracıdır,yük sınırı zaten yeterli,fazlada bişey beklememek gereklidir bence.
*clap**clap*serdarengin tarafından yazılan metin:
*clap* katılıyorum....bmw yi ve honda yı kullandım..şimdi doblocuyum ve büyük bir kaza yapmadan o arabaları kullanıp sattığım için,doblocu olduğum için memnunum ve şükrediyorum.Öleceksem vatanım,bayrağım,namusum çocuğum için öleyimki gözüm açık gitmiim😀😀😀
KAMYONUM ÇEKER 20 TON,CANIM ÇEKER PARİS HİLTON abicimmm😀😀😀