Arkadaşlar D4 Gündüz Farlarina Sari Ampul Taktim Muanede Sorun Olur Mu ?

CihatKrhn

Yeni Üye
Adı
Cihat
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2016
Yardimci olurmusunuz arkadaşlar?

Ben sarı Park ampullerini turuncu takmıştım. 4 kere turuncu renkli ampuller ile muayene girdim ilk defa geçen sene park ampulleri renkleri yönetmeliğe uygun değil yazmışlar hafif kusur. Üstelik hep aynı istasyona gidiyorum. Pek bişey diyeceklerini sanmıyorum. Kafalarına göre davranıyorlar

Bizde Led var parklarda.
Gündüzleri turuncu.
Sıkıntı yok muayeneden geçer.
En fazla renk yönetmeliğe uygun olmayan renk yazar hafif kusur olur.

@CihatKrhn
Photon extra sarı taktım geçmedi normal farlara h7 idi şimdi led takacam komple

Benimde bilgim kadarıyla, renk yönetmeliğinden dolayı hafif kusurlu geçtiği onun haricinde sorun olmuyor.

Renk yönetmeliğini de çözemedim.
Geçen elime geçti ehliyet sınav kitabı.
Plakalık lar parklar geri vites beyaz renk olması gerekli yazıyor.
Kitapta öyle belirtilmiş.
Biz aracı yönetmeliğe uygun hale getiriyoruz daha ne yapalım.😀

@ceyhungulen
Abi benim aracımda plakanın ışıklarında kırmızı bant var, o yüzden bana sorun yarattılar 🙂 o yüzden muayne zamanı arabada ne var ne yok söküyorum. İnsan toleresine kalan işlerde hep sorun yaşanıyor malesef

@Sinan53saka
Bizi bizle bıraksalar daha güzel olacak görsellik açısından ama malesef.
Bizde de arkadaşlar var farlar sökülür jantlar değişir araç basıkken yükseltilir muayene sonrası tekrar eski mod 😀

Selamlar.. arkadaslar bu trakking gündüz far ampülüne turuncu ampül takmak istiyorum h4 mü yoksa h7 mi almalıyım ?

Adsız.png

@ceyhungulen
Bu çok faydalı oldu ellerinize sağlık paylaşım için o kadar aradım bulamadım şimdi rahat rahat sipariş verebilirim

Bir de geri vites lambasına led taksak arıza ışığı yakar mı bilgisi ve deneyimi olan varmı acaba

@mu.ar.ak
Bütün led ampul yakıyor ama araya bir modül ile cozuyorlar ne alacaksanız photon marka alın

@mu.ar.ak
Çok teşekkür ederim Ceyhun bey Harika bilgi

@mu.ar.ak
Çok teşekkürler Ceyhun bey harika bilgi gerçekten

@ycel
Rica ederim.

Merhaba arkadaşlar.. bugün gündüz farı için bir aksesuarcıya girdim. Turuncu t20 ampül phılıps marka 40 tl dedi bu fiyat nasıl sizce ?

Back