arkadaşlar BASIK 2011 DOBLOMUN yapılan değişikliklerden sonraki en güncel resimleri

rbatuhan

Azimli Üye
Arkadaşlar öncelikle herkezin bayramı mübarek olsun...

Dün son olarak birazcık uğraştırsada gündüz farlarını iptal edip arıza ışığını yaktırmadan Amerikan park sistemine çevirdim...ve en güncel resimlerini sizinle paylaşmak istedim...yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum......

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-beyaz-incim-51821787/detay/?source=directSearch

BELKİ İLAN ONAY SÜRECİNDE OLDUGU İÇİN HEMEN AÇMAYABİLİR....

konu taşınmıştır....bu konunun aynısı aynı anda açılmış o konuyu siliyorum.....

internette bu aracı gördüğümde üstte portbagajlar vardı ama şimdi daha güzel olmuş.....*tup*

SerCan tarafından yazılan metin:
güzel olmuşş
aynen özellikle üst port bagajları çıkarınca daha güzel olmuş......

korkmaztaha tarafından yazılan metin:
maşallah çok güzel ama bence plakalıkları çıkarın

evet çıkarıcam plakalıkları ama çift mühürlü APP yapan bi yer arıyorum...yoksa şimdi söküp oraya silikon sıkıp yapıştırıp tekrar sonra APP geldiğinde o silikonu kazı falan ugrasmıyım diyorum....zaten plakalıklar yüzünden fırat oto ile erkay kapışıo 😀 her gidişimde sitem ediyolarbirbirlerine.fırat takıo erkay söküyo sonra erkay takıo fırat söküyo 😀

Sende ben gibi yap çıkar plakalığı altına krom plakalık tak kimse sökmez o zaman....

rbatuhan tarafından yazılan metin:
korkmaztaha tarafından yazılan metin:
maşallah çok güzel ama bence plakalıkları çıkarın

evet çıkarıcam plakalıkları ama çift mühürlü APP yapan bi yer arıyorum...yoksa şimdi söküp oraya silikon sıkıp yapıştırıp tekrar sonra APP geldiğinde o silikonu kazı falan ugrasmıyım diyorum....zaten plakalıklar yüzünden fırat oto ile erkay kapışıo 😀 her gidişimde sitem ediyolarbirbirlerine.fırat takıo erkay söküyo sonra erkay takıo fırat söküyo 😀
bizimde plakalıklar erkay dı ondan sonra haliç oto oldu şimdi çıkardım plakalıkları plakalar tek duruyo.......

süper olmuş maşallah ALLAH kaza bela vermesin

Back