arkadaşlar aracımı satmak istiyorum

burkuscu

Azimli Üye
arkadaşlar aranıza yenı katıldım 0 aldığım 2006 premıo doblo aracımı satmak ıstıyorum araç suan 96.000 kmde 2006 da çıkan kasanın premıo modelı (granit gri) ekstra olarak cam fılmı xenon far basamak cam ruzgarlığı beyaz sis farları mevcut lastıklerı ıyı debrıyaj balatası yenı degıstı sorunsuz dosta gıdecek bır araç ilgilenen arkadaşlardan mesajları beklıyorum

hayırlı satışlar...

1-kendinizi tanışma bölümünde tanıtınız.
2-lütfen başlıkları ilgili konu altına açınız

konu tarafımdan taşınmıştır!

hayırlı satışlar kaç bin tl istiyosunuz..

ya arkadaşlar bende niye böyle bişey yaptım tam emin degilim ama arabamı sahibinden.com a verdim 2010 safeline 28000 de

S@MeT38 tarafından yazılan metin:
ya arkadaşlar bende niye böyle bişey yaptım tam emin degilim ama arabamı sahibinden.com a verdim 2010 safeline 28000 de

?samet hayırdır?borç batağındamısın?insan hiç doblosunu satarmı?

senin dobloyu gördüm abi kazalı fotoları felanda koymuşsun..... 🙂

sahibinden.comda ki numarası nedir

RAPTOR tarafından yazılan metin:

?samet hayırdır?borç batağındamısın?insan hiç doblosunu satarmı?
yok çok şükür maddi bi sıkıntım yok arabadanda memnunum,kullanış olarakta.şu parça degişimini hazmedemedim bi türlü hevesimi kırdı.kafamda bazı şeyler vardı artık hiçbirini yaptırmak istemiyorum.öbür taraftan 700+700+150+300+310+310=2500 tl gibi yıllık maliyeti var sogudum birden kafam karıştı tekrardan binek araç mantıklı gelmeye başladı.bilemiyorum belkide satmaktanda vazgeçebilirim :?

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
senin dobloyu gördüm abi kazalı fotoları felanda koymuşsun..... 🙂
evet can.bende neyse o hata kusur saklamadan herşeyini söylerim aracın.ki vebal altında kalmayayım diye,para kolay kazanılmıyor piyasaya göre hakkı neyse o

20.000 tl ıstıyorum arkadaslar gerçekten çok severek kullandığım bır araç bazı durumlardan dolayı satmak zorundayım dosta gidecek bir araç gerçekten ilanımda aşağıda arayan arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz sevinirim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-ilk-sahibinden-doblo-premio-agir-bakimlari-yapimis-55377827/detay/

berat tarafından yazılan metin:
hayırlı satışlar kaç bin tl istiyosunuz..
20.000 tl ıstıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-ilk-sahibinden-doblo-premio-agir-bakimlari-yapimis-55377827/detay/ ilanım bu detaylı konusuruz dusunen arkadaşlarla

hayırlı satışlar kardeşim...........

burkuscu tarafından yazılan metin:
bakiergul tarafından yazılan metin:
hayırlı satışlar kardeşim...........

teşekkürler ilerde yenısını almak nasip olur inşallah

inşallah...hayırlısı olsun...........

yarın bi adam bakacak arabaya aldı aldı almadı silicem ilanı bu ne ya fiyatlar uçmuş istenilen paranın hakkını verecek araç çok az.gerçeten benim aracımdan iyisi şamda kayısı..

Back