Arkadaşlar 1,6 multijet dobloma chip taktırmayı planlıyorum. fikirlerinizi almak istiyorum. 25 beygir yükseleek ve bunun yanında yakıt tasarrufu yaptığını duydum. bu işlerle ilgisi olan arkadaşlardan mesaj bekliyorum.
piyasada bi ton firma var racechip gepardo powerbox var ama ecuya takılan ara kite güvenmek ne kadar dogru bilemiyorum en garantisi aracı dynoya çıkarıp ondan sonra performansına göre ayarlatmak lazım diye düşünüyorum
s.a. arkadaşlar bende 2009 premio 1.3 var ve bende chip tuning attırmayı düşünüyorum ve sanırım yüzde 30 veya 35 artırıyor ve arkadaşımızın dedigi gibi yakıt olayı düşüyor diye bende biliyorum....fikir ve düşünceleriniz nelerdir?? saygılar....*rolleyes*
Site kurucumuz murat uresinin aracina bir alman firmasi taraindan yaklasik iki ay once chip tuning uygulamasi yapildi....kendisinin ifadelerinden aktarimimiz uygulamanin yakit oranlarinda dusus performansta artis oldugu yondedir.....firma sitemize ozel fiyatlar uygulayacaktir.....yakin zamanda buradan firma ve cihazin tanitimi yapilacaktir...lutfen takip edin....
Arkadaşlar sitemizede de reklamı bulunana ve benim kendi 1.3 doblomda şuan takılı olan chiptuning06 adlı firmanın cipini kullanmaktayım. Ve gayette memnunum.. Yakıt ve performans adına ifade ettikleri verim almış bulunmaktayım..
Şuan şehirçi yakıt durumumum 100 km de 5.2 idir.
Performans adına ise kalkıştaki titreme ve hızlanma süper..
fiyatı ise 380 euro. alman ürünüdür tamamen..
piyasada 600 de chip bulunmaktadır ama bunlar universal yazımlardır.. yani aynı cipi her araca aynı yazılımla olacağını ifade etmektedler..
ama chiptuning06 ise sadece doblo modeli için değil ayrıca doblo nun 1.3 motoruna özel yazılım üretmektedir.. böylelikle uzun vadede kaliteyi almış olacaksınız..
ama 600 tlili piyasada bulunan universel yazılımlarda ise aynı yazılımla her araçta kullanılacağı ifade ediliyor bununla da aynı tasarruf ve performanı ne derece elde edilir tartışma konusudur..
chiptuning06 yı aldığınızda aracınnızı satarsanız yeni alacağınız araca takmadan önce firmaya geri gönderiyorsunuz. Aldığını aracın modeline göre özel olan yazılımı ücretsiz olarak yükleyip geri gönderiyorlar bu bu ürünü almak için yeter bile..
bu firma ile yaptığım görüşmeler de fiyatı piyasadakilerdan daha da ucuz olan üniversal yazılımlı tuning geleceğini söylediler..o da alman ürünü ister onu bekleyin ister bu benim taktırdığımı yatırım gibi düşünüp alın ve taktırın..
15-20 güne üniversel yazılımlı chipte sitemizden duyurulacaktr..
chiptuninin06 ile ilgili sitemizdeki detaylı bilgiler için (link) linkini takip edin. Burada videoda bulabileceksiniz..