Doblo Arkadan sess !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadirfke
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kadirfke

Azimli Üye
Adı
Kadir
Modeli
Selamün aleyküm arkadaşlar.. abilerim d3 2013 doblo sağ arka taraftan araç hareket ettikçe ses geliyor bişey vuruyormus gibi sorun nedir acaba çok rahatsız ediyor. . Acilll yardımci olurmusunuz???

Amortisör burç ve takozlarından gelir

Aleykümselam

Sadece sağ arkada var... kar yagdigi gun araba bir gun yatti hiç calictirmadim. Dün çalıştırdım bir yrer gittim i zmn fark ettm sadece sag arkada varr..

Tamam kardeşim bizde o konudan bahsediyoruz arka sağ bölgenin burçları değişir

Kasisten falan geçerken vuruyomu vuruyorsa sag amortisör patlak aracın sag arka amortisörü bak yag varsa patlamıştır

Cevaplariniz için teşekkür ediyorum. En kısa zamnda bktiracagim. Hyrli akşamlar. .

@kadirfke
tahmine bile gerek yok burçlardan falan değil,arka amortisörün alt bağlantısının yapıldığı yuvanın gevşemesinden dolayı geliyor ve bende 2 amortisördede vardı değiştirince problem düzeldi...eski çıkan amortisörlerinde o kısmını tornacıda kaynak yaptıracağım bi daha aynı sorun olursa onları takacağım...

bu ses eğimli yerlerde daha çok yapar ve ıslakken ses kesilir.kuruyunca çoğalır.

@ali0635
Amörtisör leri mi değiştirdin hocam?

Aynı ses aynı taraftan benim araçtanda geliyor
2014 sağ arka benimkide muhtemelen amortisör değişmesi gerek dimi
Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim
Birde fiyatları nasıl

@Feredo
büyük ihtimal denge çubuk takozudur. tanesi 2016 da 1,51 tl idi.ikisi 3,02 işçilik 79,18 idi kdv hariç.ondan sonra ses kalmadı.

@MEHMET78
Teşekkür ederim bilgi için
Çok bi para değilmiş hemen yaptırayım

Back