ARKA VE ÖN KOLTUK ALTI YADA YANI AYDINLATMA

ok gelecem bu hafta ozaman abi....ledi alacak yerimiz varmı orada ucuza?

silikonlu ledin metresini 5 tl ye satıyorlar burada... ne kadar orda ki...

silikonlu derken?

malicim silikonlu led var ..led var.......ne kadar bilmem ama atla. deve değildir....

cuma gelebilirim belki...olmassa pazartesi kesin inşallah sanırım galiba umarım😀😀😀😀

çok uğraştırırmı seni abi?ne kadar zaman ayırmak lazım,ona göre zaman ayırayım<

malicim silikonlu led var ..led var.......ne kadar bilmem ama atla. deve değildir....

5 tl zaten ucuz yani abi.. serdar ucuz varmıdır deyince acaba farklı türleri var da daha pahalımı diye sordum... 20 tl lik ledle aracın içim gündüz gibi oldu benim...

. torpido yarım bagaj bir saat koltuk altı yapmam hiç gzel durmuyor denedim...bana güven...

hmmm iyiymiş....

silikonlu derken?

baki abi daha iyi izah eder tabii.. ledin dışı plastik kaplı su almamsı için olanlara silikonlu diyorlar... birde ledler şerit üstünde açıkta olanlar var...

. torpido yarım bagaj bir saat koltuk altı yapmam hiç gzel durmuyor denedim...bana güven...
sana güveneyimmi😀😀😀😀
la sana güvenmeyecemde kime güvenecek...öyle diyosan öyledir,konu kapanmıştır

silikonlu derken?

baki abi daha iyi izah eder tabii.. ledin dışı plastik kaplı su almamsı için olanlara silikonlu diyorlar... birde ledler şerit üstünde açıkta olanlar var...
hmmmm iimiş

silikonlu derken?

hmmmm iimiş

şimdi bu işi bana bıraktıysan ben izah edeyim.....silikonlu ele daha dolgun ama emerken doğallıktan uzak......silikonsuz.....avucu doldurmasada. emerken haz veriyor.....*hehe*.....lennnn bu ne ben mevzuyu yanlış bir yerden sanırım okumuşum...tüüüüühhhhh*hehe*

silikonlu derken?

hmmmm iimiş

şimdi bu işi bana bıraktıysan ben izah edeyim.....silikonlu ele daha dolgun ama emerken doğallıktan uzak......silikonsuz.....avucu doldurmasada. emerken haz veriyor.....*hehe*.....lennnn bu ne ben mevzuyu yanlış bir yerden sanırım okumuşum...tüüüüühhhhh*hehe*
*hilarious**ice**hehe*

baki abi ya bende torpido bagaj ve koltuk altına ayrı ayrı led istiyorum yaparmısın😀

olum ne dedin yapmadım.....her zaman....beklerim....

bizi öksüz bırakma Baki abi. bizi de gör nolur *blushing*

Back