arka tampon reflektörlerine led takma

@orkunbas

Güle Gule Kullan .eline saglik

Usta Sende Niğdeliymisinya ? 🙂 Hemserim 🙂 . Bu Arada Ben Serit led Tek Cip Takdim Hosuma gitmedi Sokdum 3 Cip Takdim Buda Hosuma Gitmiyor . Alimda 1 veya 3 Wlik power ledi plaket uzerinde guzelce lehimlyip yapmak fakat cok akim cekiyor diye biliyorum power ledleri arabaya sikinti cikarmi ? Bu Konuda Fikri Olan Varmi ?

@aozgur
genelde reklamcilarin kullandiklari ledleri diyosun ? Onlar kalin gelir kapatamazsin reflektoru ve araliklari fazla . Power led yapmak mantikli ama zarari olurmu bilmiyorum

Onu sinyale bağlasak güzel olur aslında kırmızı yanar sürekli yanmaz çabuk bozulmaz 😉

Hayırlı olsun gerçekten çok güzel olmuş muhteşem görünüyor

Reflektör leri tampondan nasıl söktügünüzü anlatır mısınız

Son düzenleme:
tebrikler başarılı olmuş..

@Mehmet Akif
Elini tamponun altindan uzat reflektore dogru saginda veya solunda tirnak var tirnagga bastir cikar korkma kirilmaz . Cikardiktab Sonra sag Ve Sol Stop Lablarini Sok Fislerini Cikart . AVOMETRE Veya Kablo Uclarini Degrirerek (Park Fren Sis vs ) Hangisne Baglamak Istiyorsa deneyerek Bul . Elin Yatkinsa Halledersin . STOP lamblarini Soktugunde Goreceksin Stopun Alt Tarafinda Assa Dogru Bi bosluk Var ordan kabloyu Gecir Bitmistir . Iicine Takacagin Led Sana Kalmis . Reflektorleri Sicak Hava Tabancasiyla Isita Isita Yavas Yavas Sakin SAkin Acin .

Saygilar

Back