ARKA STOP MUANEDEN GECERMİ ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan replay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

replay

Daimi Üye
Merhaba arkadaşlar doblomda baya bir değişiklik yapmaya başladım fakat bazı engeller cıkıyor karşıma yaptırmadan önce ögrenmek istedim.
aracım d2 arka stop lara kırmızı flim cektiricem yani komple kırmızı olucak 1 ay sonra muanesi var aracın muaneden geciyormu gecmiyormu ?

bence demezler. bizde taunus varken stoplar komple kırmızıydı sorun çıkmamıştı.

muayeneden geçer,belkide hafif kusurlu geçer.yani sorun olmaz.stoplara bence açık kırmızı veya siyah güzel gider.

muayenede sıkıntı cıkarıyolar kardes sökecen mecbur connect vardı arkadasda söktürdüler

hafif kusurdan geçer herhalde.

bence muayeneden geç ondan sonra yaptır

muayeneyi yapacak olan adama bağla ben 2 hafta önce geçtim stop kırmızı, ön cam dahil 8 cam filmli, vanalı egzos, 18" jant spor yay, bi xenon far sadece far ayarı düşük yazdı hafif kusur

Hakan abi o şekil geçebildin mi ya helal olsun valla bende geçerim o zaman böyle

valla kardeşim insaflı birine denk geldik geçirdi egzosu kapattım oda ses çıkarmıyo geçer dedi geçirdi 😀

insaflı az baya baya insaflıymış 😀😀

muayeneyi yapacak olan adama bağla ben 2 hafta önce geçtim stop kırmızı, ön cam dahil 8 cam filmli, vanalı egzos, 18" jant spor yay, bi xenon far sadece far ayarı düşük yazdı hafif kusur

nasıl bi baglamaktı o öyle xenon kesinlikle muayineden geçmez stoplar da kırmızı isede geçmez TUV de butun muayineler teker teker kamera kaydına alınıyor bu sayduklarında dıştan kapak gibi gözöküyor çok yakın arkadaşım muayine istasyonunda çalıştığı halde olmaz boşuna hakkını yakma dedi sök getir gerisini ayarlarız dedi . bu arada kırmızı bant stopda geçmiyor muayineden bizzak kendimden biliyorum sarı yanması lazım diyolar.

listeye bak bee 😀 *clap*

nasıl bi baglamaktı o öyle xenon kesinlikle muayineden geçmez stoplar da kırmızı isede geçmez TUV de butun muayineler teker teker kamera kaydına alınıyor bu sayduklarında dıştan kapak gibi gözöküyor çok yakın arkadaşım muayine istasyonunda çalıştığı halde olmaz boşuna hakkını yakma dedi sök getir gerisini ayarlarız dedi . bu arada kırmızı bant stopda geçmiyor muayineden bizzak kendimden biliyorum sarı yanması lazım diyolar.

benim xenon mercekli bi xenon ordan kurtardım ayrıca kardeşim bırak kırmızı folyoyu vanalı egzos var altına indin mi bi sağdan çıkıyo bide soldan onu bile geçirdi ve çamurluk arası 1 parmak araba tamamen basık onuda geçirdi bnde zaten gidiyim bakıyım neler kalıyomuş ona göre söktürüp gidiyim dedim bi baktım sadece far ayarı düşük hafif kusur dedi geçtim

Back