muayeneyi yapacak olan adama bağla ben 2 hafta önce geçtim stop kırmızı, ön cam dahil 8 cam filmli, vanalı egzos, 18" jant spor yay, bi xenon far sadece far ayarı düşük yazdı hafif kusur
listeye bak bee 😀 *clap*muayeneyi yapacak olan adama bağla ben 2 hafta önce geçtim stop kırmızı, ön cam dahil 8 cam filmli, vanalı egzos, 18" jant spor yay, bi xenon far sadece far ayarı düşük yazdı hafif kusur
😀 😀listeye bak bee 😀 *clap*muayeneyi yapacak olan adama bağla ben 2 hafta önce geçtim stop kırmızı, ön cam dahil 8 cam filmli, vanalı egzos, 18" jant spor yay, bi xenon far sadece far ayarı düşük yazdı hafif kusur
muayeneyi yapacak olan adama bağla ben 2 hafta önce geçtim stop kırmızı, ön cam dahil 8 cam filmli, vanalı egzos, 18" jant spor yay, bi xenon far sadece far ayarı düşük yazdı hafif kusur
nasıl bi baglamaktı o öyle xenon kesinlikle muayineden geçmez stoplar da kırmızı isede geçmez TUV de butun muayineler teker teker kamera kaydına alınıyor bu sayduklarında dıştan kapak gibi gözöküyor çok yakın arkadaşım muayine istasyonunda çalıştığı halde olmaz boşuna hakkını yakma dedi sök getir gerisini ayarlarız dedi . bu arada kırmızı bant stopda geçmiyor muayineden bizzak kendimden biliyorum sarı yanması lazım diyolar.