arka stop lambaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
arkadaşlar d1 lerin bildiğiniz üzere fren ve park lambaları stoptaki üst bölümde ben düşündüm ki alt kısımada fren lambası bağlatsam nasıl olur sizce

bence en iyisi orjinal bırak orjinal kalsın......durup dururken başına iş açma.... ama tabi karar senin.........*tup*

bi dolmuşta gördüm hani şahinlerinde stoptaki fren bide parklar aynı anda yanar çok hoşuma gitti

berat tarafından yazılan metin:
bi dolmuşta gördüm hani şahinlerinde stoptaki fren bide parklar aynı anda yanar çok hoşuma gitti
bunun yerine arka sisler bildiğin gibi d1 lerde tek yanıyo onları çift yaparak daha iyi bi görüntü verebilirsin 😉 😉 ama normal havalarda arka sisleri yakınca arkadaki sürücüler rahatsız olabilir.......

arka sisleri yakmama babam izin vermiyo

arka sisleri yakmama babam izin vermiyo
neden izin vermiyo?

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
bunun yerine arka sisler bildiğin gibi d1 lerde tek yanıyo onları çift yaparak daha iyi bi görüntü verebilirsin 😉 😉 ama normal havalarda arka sisleri yakınca arkadaki sürücüler rahatsız olabilir.......

slm ben bizim d1 de yaptırmak istemişim o frene basınca ayrı ayrı yanmasını ama sag taraftaki yuvaların içi boş yani tesisat cekilse bile lambaya tutacak yuva yok bende ugraşmadım geri🙂

fatih27 tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:

slm ben bizim d1 de yaptırmak istemişim o frene basınca ayrı ayrı yanmasını ama sag taraftaki yuvaların içi boş yani tesisat cekilse bile lambaya tutacak yuva yok bende ugraşmadım geri🙂
ben görmüştüm d1 de arka sisler çift yanıyodu *hmm*

Olur yapılabilir hatta araya flaşör girilerek frene bastığında yanıp sönmesi bile sağlanabilir......

Resimdeki led hangi kabloya baglanmış aceba frene basınca led ışıkda şiddetleniyor

Park
9384.jpg

Stop
9428.jpg

kardeşim o şerit led leri stopların oturduğu siyah plastik ile lamların camının arasınamı taktın güzel olmuş eline sağlık

ademozkaragul tarafından yazılan metin:
kardeşim o şerit led leri stopların oturduğu siyah plastik ile lamların camının arasınamı taktın güzel olmuş eline sağlık

Yok kardeş benim deil ilanlara bakıyordum dikkatimi çekti birini stop kablosuna digerini şaşeye baglamış heralde

Back