bunun yerine arka sisler bildiğin gibi d1 lerde tek yanıyo onları çift yaparak daha iyi bi görüntü verebilirsin 😉 😉 ama normal havalarda arka sisleri yakınca arkadaki sürücüler rahatsız olabilir.......berat tarafından yazılan metin:
bi dolmuşta gördüm hani şahinlerinde stoptaki fren bide parklar aynı anda yanar çok hoşuma gitti
neden izin vermiyo?berat tarafından yazılan metin:
arka sisleri yakmama babam izin vermiyo
*hilarious**hilarious*berat tarafından yazılan metin:
bende bilmiyom
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
bunun yerine arka sisler bildiğin gibi d1 lerde tek yanıyo onları çift yaparak daha iyi bi görüntü verebilirsin 😉 😉 ama normal havalarda arka sisleri yakınca arkadaki sürücüler rahatsız olabilir.......berat tarafından yazılan metin:
bi dolmuşta gördüm hani şahinlerinde stoptaki fren bide parklar aynı anda yanar çok hoşuma gitti
ben görmüştüm d1 de arka sisler çift yanıyodu *hmm*fatih27 tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
slm ben bizim d1 de yaptırmak istemişim o frene basınca ayrı ayrı yanmasını ama sag taraftaki yuvaların içi boş yani tesisat cekilse bile lambaya tutacak yuva yok bende ugraşmadım geri🙂
ademozkaragul tarafından yazılan metin:
kardeşim o şerit led leri stopların oturduğu siyah plastik ile lamların camının arasınamı taktın güzel olmuş eline sağlık