d3 kasa Arka sol kapı içerden açılıyor , ancak dışardan kapı kolu çok sert fazla zorlamak istemedim ama açılmıyor,
depo kapağı kapalı eminim acaba neden olmuş olabilir sonuç 2 aylık araba ve o kapı daha önce en fazla 4 defa açıldı
depo kapagını ac tekrar kapat belkıde tam kapanmamıstır bende de oldu bır kere servıse gıttım servıstekıler depo kapah-gını acıp tekrar kapattı sorun giderildi
içeriden açılıyor diyor.depo kapağı olamaz o zaman.içeriden açın kapıyı sonuna kadar itin.dışarıdan kilidi bıraktırmaya çalışın.o zamanda aynı sıkıntı varsa servise götürün ayar için.
Soğuktan olur arkadaş. Zorlama arabayı çalıştır içeriyi ısıt kendiliğinden açılır sonra balata sipreyi al kilit, kızaklar, ne var ne yok temizle düzelir. Benim tavsiyem birdaha o parçaları yağlama kapılar daha rahat çalışır.
sorunun çözümünü bilmiyorum ama soğuk havalarda donmaması için veya bozulmaması için kapı aralarını dilini kilt yerlerini antifirilezyin anahtarı antifirizi daldırıp kilit yerlerinede sokun donmayı önler
Kollla kilit arasında kapı gergi teli ve bir merkez var.Bu zamanla özelliğini kaybediyor.yada gevşiyor..
Servise götürdüğünüzde kapı içi gergi mekanizmasını komple değiştiriyorlar..