arka sis farı hakkında sorun.

RAPTOR

Fenomen Üye
Modeli
Renk
Beyaz
Baki abi kafayı yiyecem...bu arabanın arka sis farı tek mi çift mi?abi çözemedim elektrikçiye götürdüm.(burda servis yok)a.q. mun elektrikçisi söktü baktı...sis tek,sadece solda var dedi.kapatırken arabanın içerisinden (hoparlörün ordan)bağlanan civatamıdır nedir,onu takarken,kaplamadan içeri düşürdü.abi nasıl alacaz civatayı düştüğü yerden.ses yapmaya başlarsa yeminle satarım arabayı.

yok arkadaş yok...servisin dışında feriştahı olsa bundan kelli arabama dokunamaz.ilk ve son oldu.lanet olsun.hiç bi şey yapmadı,daha beter etti...hiç götürmesem elektrikçiye kardaydım.

arkadaş yıkmadan yapacak bi usta yokmu bu memlekette.bıktım ulan!

baki abiye sormuşsunuz ama bende yardımcı olmaya çalışıyım
eğer doblonuz klasik kasa ise arkada sis tek sadec e solda var o düşen civatayı almanız için en altta havalandırma mazgalı var oradan alabilirsiniz ama kolunun orası ise oradaki plastiği sökün alın dışarıdaki kaliteli ustalar servistekilerden iyidir siz sakarına denk gelmişsiniz geçmiş olsun

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
baki abiye sormuşsunuz ama bende yardımcı olmaya çalışıyım
eğer doblonuz klasik kasa ise arkada sis tek sadec e solda var o düşen civatayı almanız için en altta havalandırma mazgalı var oradan alabilirsiniz ama kolunun orası ise oradaki plastiği sökün alın dışarıdaki kaliteli ustalar servistekilerden iyidir siz sakarına denk gelmişsiniz geçmiş olsun

o mazgalı denedim.orda yok.yukarda biyerde takıldı imansız.teşekkür ederim.

Evet kardesim senin aracinda sis bir adet ...civataya gelince kardesim iceride rahatca dolastirabilecegin bir miknatis bul ve iceride dolastir ...gerci miknatis diger metal aksamlara yapisacaktir ama civata bosta oldugu icin gezdirirken takilacaktir miknatisa......kolay gelsin kardesim.....sonucu bildir lutfen

stopları kaplama işi yaparken dediğiniz parçayı bende düşürdüm. kriko takımı içinde o parçayı söken plastik anahtar var. onu kullanın. düştüğü zaman sert tele şekil vererek düştüğü yerden çıkarmıştımç görünüyorsa tabi. yoksa şasenin içinde başka yerden açıp almanız çok zor.

aparat.jpg

aynı sorun bendede var sağ fren lambasını değiştirirken düşürdüm, alınması çok zor sökmediğim yer kalmadı sanayiden pul civata ile işi halletimonu ilk söken % 80 içeri düşürür sanırım.*pissed*

bende diğer dobloda düşürmüştüm kaportacı çıkartıp takmıştı

Back