geremy Onursal Kurucu Kayıt 10 Kasım 2009 Mesaj 4.905 5 Şubat 2012 #1 arkadaşlar arka silecek sorunum var. silecek çalışıyor ama çok aşağı düşüyor elle çevirince çok hafif dönüyor boşda gibi ne yapılabilir.
arkadaşlar arka silecek sorunum var. silecek çalışıyor ama çok aşağı düşüyor elle çevirince çok hafif dönüyor boşda gibi ne yapılabilir.
cAn 3436 Onursal Danışman Yönetici Yetkili Kişi Onursal Danışman Yönetici Başka Araç Kayıt 13 Mayıs 2010 Mesaj 6.395 Adı Can TANRIVERDİLER Kan Grubu A RH - Şehir İstanbul Meslek Uçak Teknisyeni Aracınız Başka Araç Modeli Active Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2007 Renk Crono Gri 5 Şubat 2012 #2 abi civatasına baktınmı bizimde civata gevşemişti aynı seninki gibi olmuştu civatayı sıktık...düzeldi...
abi civatasına baktınmı bizimde civata gevşemişti aynı seninki gibi olmuştu civatayı sıktık...düzeldi...
mus55 İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Doblo Kayıt 2 Şubat 2011 Mesaj 2.466 Yaş 56 Adı MUSTAFA Kan Grubu 0 + Şehir Samsun Meslek Mobilya Aracınız Doblo Modeli Premio Plus Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2015 Renk Koyu gri 5 Şubat 2012 #3 abi civatasına baktınmı bizimde civata gevşemişti aynı seninki gibi olmuştu civatayı sıktık...düzeldi... Hepsini görüntüle... aynen katılıyorum can'a*tup**tup*
abi civatasına baktınmı bizimde civata gevşemişti aynı seninki gibi olmuştu civatayı sıktık...düzeldi... Hepsini görüntüle... aynen katılıyorum can'a*tup**tup*
geremy Onursal Kurucu Kayıt 10 Kasım 2009 Mesaj 4.905 5 Şubat 2012 #4 valla hiç bakmadım bir ara bakayım.inşallah sorun çözülür.
G genc_guc Daimi Üye Kayıt 18 Aralık 2011 Mesaj 197 5 Şubat 2012 #5 Aynı Sorunu Bende Yaşadım Ortada Bir Somun Var Silecegi Ayarlayıp O Somunu Sıkman Lazım Benimki Öyle Düzeldi
Aynı Sorunu Bende Yaşadım Ortada Bir Somun Var Silecegi Ayarlayıp O Somunu Sıkman Lazım Benimki Öyle Düzeldi
geremy Onursal Kurucu Kayıt 10 Kasım 2009 Mesaj 4.905 5 Şubat 2012 #6 sökülecek yer varmı dikkat etmedim kaç anahtar tutuyor
geremy Onursal Kurucu Kayıt 10 Kasım 2009 Mesaj 4.905 12 Şubat 2012 #7 konu halledildi. silecek bağlantı yerinde siyah kapak kaldırıldı somun sıkıldı. işlem tamam. konu kapatıldı.
konu halledildi. silecek bağlantı yerinde siyah kapak kaldırıldı somun sıkıldı. işlem tamam. konu kapatıldı.