Arka sileceği muz yapabilir miyiz?

2009_premio

Fenomen Üye
Adı
Hanefi BOZKURT
Meslek
İngilizce Öğretmeni
Modeli
Renk
GRANİT GRİ
Arkadaşlar benim arka sileceğin değişme zamanı geldi, ama bunu muzla değişmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla arka silecek tamamen kolla birlikte değişiyomuş. Acaba bunu muzla değiştiremez miyiz?
Muz olarak satılmıyors bile lastiğini muzla değiştimekde olabilir, daha önce yapan var mı?

illa ki bir seçeneği vardır.

olmuyor malesef komple kol almak lazım.ya da sadece lastiği değiştirilebilir.

bence orjinlini al

hmm peki en sağlıklısı ya lastiği değişeyim yada komple kolla alayım, muz alıp pişman olmak istemiyorum. (önlere aldım çok pişmanım )

ben gecenlerde birinde gordum arkasi muzdu. duzgun calisiyormu bilemem. ayrica pek guzel gozukmuyordu. orjinali nette 45 lira. parcacida 70 falandir tahminim.

http://www.yedekparcatuning.com/?urun-115-Doblo-Arka-Silecek.html
burda çok uygun ama kolu değişmeyi düşünmüyorum lastiği değişirim sadece. 😀 hem dobloyla ilgili bişey yapmak iyi oluyor stres atıyorum 😀

kolla değişmeyin bence lastiği değişin yeter biz hep öğle yapıyoruz

Sevgili dostlarım burada bir yanlışı düzeltelim sanılanın aksina muz tipi diye tabir edilen monoblok pres telli silecekler eski klasik dıştan telli silgi lastiklerden hem daha güvenli hemde daha işlevseldir. Çünkü eski sigi lastikleriniz bağlı olduğu 4mafsala mahkumdur ve belli bir büküme kadar ay yapabilirler dolayısıyla camın sert bomde yapan yerlerinde silmeme yapabilirler ve telleri çıkarsa camı çizme sorunu ile karşı karşya kalabilirsiniz. Oysa muz tipi lastiklerde teller içeri gömülüdür ve daha fazla yarım aydır. Zamanla bu ayın açısı bozula bilir ama kendiniz tekrar bükerek silme açısını yeniden kazandırabilirsiniz silgi lastiklerinizi önce kaynar suyla yıkayıp daha sonra bir süngerle vazelinlerseniz hemen yumuşayığ daha iyi sildiğini görebilrsiniz.
Gelelim arkasileceğe muz lastik uydurmaya çok sıhatli olmaz tavsiye etmiyorum

teşekkürler baki abi, o zaman ben şu ön silecekleri dediğin gibi bi kaynar sıyla yıkayıp vazelinleyeyim. çünkü silecek yukarı kalkarken çok iyide geri aşağı inerken titreyerek iniyor sanki cam çok matbişeymiş kaymıyomuş gibi. bu yüzden önümü göremiyorum. hemen dediğin işlemi yapayım çok saol.

Sevgili dostlarım burada bir yanlışı düzeltelim sanılanın aksina muz tipi diye tabir edilen monoblok pres telli silecekler eski klasik dıştan telli silgi lastiklerden hem daha güvenli hemde daha işlevseldir. Çünkü eski sigi lastikleriniz bağlı olduğu 4mafsala mahkumdur ve belli bir büküme kadar ay yapabilirler dolayısıyla camın sert bomde yapan yerlerinde silmeme yapabilirler ve telleri çıkarsa camı çizme sorunu ile karşı karşya kalabilirsiniz. Oysa muz tipi lastiklerde teller içeri gömülüdür ve daha fazla yarım aydır. Zamanla bu ayın açısı bozula bilir ama kendiniz tekrar bükerek silme açısını yeniden kazandırabilirsiniz silgi lastiklerinizi önce kaynar suyla yıkayıp daha sonra bir süngerle vazelinlerseniz hemen yumuşayığ daha iyi sildiğini görebilrsiniz.
Gelelim arkasileceğe muz lastik uydurmaya çok sıhatli olmaz tavsiye etmiyorum

*clap2*
işte tatmin edici, ikna edici, son derece sade bir açıklama. kısacası bir baki abi klasiği 🙂
teşekkürler baki abi.

Back