bal.g
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 26 Ocak 2022
- Adı
- Musacan
- Kan Grubu
- B RH +
- Aracınız
- Doblo
Merhaba kardeşim aynı sorun bendede oluyordu ilk kapi bilyelerini kontrol et kapi alçak düşüyor ola bilir. sonra kapının altında bulunan pimleri karşılıklı güzelce temizle veya zımpara yap ben boyle yaptim düzeldi.Arkadaşlar d3 aracım bozuk yolda arka sağ cam kendi kendine otomatik açılıp kapanıyor arıza nedir acaba ??? Başına gelen oldumu. Sanayide ustalar bulamadı bana tek tek parça değiştireceklerini söylüyorlar.
Bu konuya bakmamı tavsiye ederim reisArkadaşlar d3 aracım bozuk yolda arka sağ cam kendi kendine otomatik açılıp kapanıyor arıza nedir acaba ??? Başına gelen oldumu. Sanayide ustalar bulamadı bana tek tek parça değiştireceklerini söylüyorlar.
Kapı bilyeleri değişti . Sokette temizlendi ama sonuç yokMerhaba kardeşim aynı sorun bendede oluyordu ilk kapi bilyelerini kontrol et kapi alçak düşüyor ola bilir. sonra kapının altında bulunan pimleri karşılıklı güzelce temizle veya zımpara yap ben boyle yaptim düzeldi.
Kutup başını söküp bekleyin biraz bakalımKapı bilyeleri değişti . Sokette temizlendi ama sonuç yok