arka ısıtma

serialblood

Azimli Üye
Arkadaşlar geçen deli oldum Havalar soğuk malum arka koltuktada annemi getiriyorum
Şu arkadaki ısıtma fanını bir türlü açamadım bir türlü dışarıya sıcak üflemedi Neden açamadım sizce ?

Arabam 2012 doblo premio yeni kasa

Daha öncede sitede anlatılmıştı.... Tekrardan söylemek gerekirsen... Ön konsoldan direkt olarak surata verilen yani aracın içine verilen bölüme getiriyoruz.... Arkadaki fanı açık konuma getirip , ön konsoldakileri kapatırsanız... Arka tarafa direkt hava verişi sağlanır ve daha çabuk ısınırlar arkadakiler....

Daha öncede sitede anlatılmıştı.... Tekrardan söylemek gerekirsen... Ön konsoldan direkt olarak surata verilen yani aracın içine verilen bölüme getiriyoruz.... Arkadaki fanı açık konuma getirip , ön konsoldakileri kapatırsanız... Arka tarafa direkt hava verişi sağlanır ve daha çabuk ısınırlar arkadakiler....

Evet konu daha önce tarafımdan sorulmuştu Barış'ın dediklerini ben de uyguladım tüm ısı arka difüzörden çıkıyor ,ısı yönünü ayaklara ayarlarsan bu seferde ön koltukların altındaki çıkışlardan ısıyı arkaya ayaklara veriyor.

Evet konu daha önce tarafımdan sorulmuştu Barış'ın dediklerini ben de uyguladım tüm ısı arka difüzörden çıkıyor ,ısı yönünü ayaklara ayarlarsan bu seferde ön koltukların altındaki çıkışlardan ısıyı arkaya ayaklara veriyor.

*tup*

*clap**tup**tup**tup*

bu özellik d3 için değil mi? d1 ve d2 yok galiba böyle özellik..

var kardeşim var.

doblo zaten içini oldukça ısıtıyor içi hamam gibi oluyor😀

sanıyorum.....o buton demek istedi....

sanıyorum.....o buton demek istedi....

evet buton demek istemiştim ama botun yazmısım 🙂

arkadaşım buton yokta .ısıyı arkaya vermek istiyorsan.düğmelerde ayak ısıtmaya çevirince arkaya ısı veriyor.onu demek istedi herhalde barış.

önleri kapatınca daha belirgin olur

bugun bende epey bi ugrastım yok arka difüzör den hava gelmiyor?

Back