arka bagaj iç aydınlatması.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geremy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
serdarengin tarafından yazılan metin:
kendim bağlayabilirmiyim abi onu?bide fiyatları ne civardır?

Kalitesine ve saticiya gore degisiyor......kendin cok rahat baglarsin.....bagaj siwicine bagli bagaj lambasindan kablolari siyirarak uclari bagla.....ledlerde + - yok ters baglasanda yanar bagaj kapaninca soner......40 cm lik olan larin cifti. 50 tl gibi....

Pahalı diyonuz ya ulus konya sokakdan alıyorum her rengide mevcut

4lira silikonsuz şerit led (mt)
6lira silikonlu şerit led (mt)

gecekondu_3rdi tarafından yazılan metin:
Pahalı diyonuz ya ulus konya sokakdan alıyorum her rengide mevcut

4lira silikonsuz şerit led (mt)
6lira silikonlu şerit led (mt)

Ben demiyorum dostum ...bende satmiyorum ..zaten bir senediraldigim yok en son fiyati buydu.....

anladım anladım,yarın gidip sorucam..ne kadar yeter peki abi? 1 metre iyimidir?

anladım anladım,yarın gidip sorucam..ne kadar yeter peki abi? 1 metre iyimidir?

Sagli sollu 50 ser cm den 1 mt yeter serdarim...sen silikonlusunu al ....hem sudan nemden etkilenmez hem saga sola takilip kopmaz,,,,,,

abi 1 tarafa,sola felan koysam yetmezmi sence?bide bagaj ışığınamı takılmalı?

İstedigin yere koyabilirsin 12volt gelen her devvreden alabilirsin ancak araya kapatip acmaya anahtar koymanlazim yada arka park ampul cikisina bablayabilirsin ...o zamanda araa anahtarlama yapmazsan farlarin acikken hep ynar....

yok abi ben sadece bagaj kapağı açıldığında yansın bagajı aydınlatsın istiyorum.oradaki yani soldaki bagaj ışığına koyma yeterli ama orası kaldırırmı işte ledi,yakmayalım tesisatı

yok abi ben sadece bagaj kapağı açıldığında yansın bagajı aydınlatsın istiyorum.oradaki yani soldaki bagaj ışığına koyma yeterli ama orası kaldırırmı işte ledi,yakmayalım tesisatı

Allah tependen baksin senin koyacagin bir mt led ordaki. Ampulun yarisi akim cekmiyor....*annoy*

heee ii ozaman saol abi😀

tek tarafa son derece yeterli oluyor kardeş dugun salonu gibi olsun dersen 2 tarafa koy 😀

bende yapcam güzel fikir o bagaj lambası hiç yetmiyor ışıl ışıl olsun bagajım 😀

yaserEU211 tarafından yazılan metin:
bagaj lambalarına iptal et iki tarafada 20 cm uzunlugunda led yapıştır
daha fazla ışıtır bence

Bu is tamamen zevk isi ....herkez kafasina gore yapabilir.....ama bencede sagli sollu estetikacisindan mantikli ...

gecekondu_3rdi tarafından yazılan metin:

tek tarafa son derece yeterli oluyor kardeş dugun salonu gibi olsun dersen 2 tarafa koy 😀

sağol KARDEŞ....

BU KONUYU HORTLATIYORUM..ZİRA LEDLER UCUZLADI VE HALA BAGAJDA YETERİNCE IŞIK YOK.
HAYIRLI OLSUN..

Yapılabilecek birşey bu hafta sonu Allah izin verirse babam ile birlikte bunu yapabilirim. Teşekkürler Sinan abi konuyu hortlattığın için.

Bilen abilerimize şu soruyuda sormak istiyorum. Benim aracım kırmızı ve ön ızgaraya kırmızı şerit led koyabilirmiyim? Koyarsam abes kaçar mı?

Konuyu fazla okumadım.. Fakat bizim araçta arka kapak açıldığında ışık yanmıyor.. yanması için ne yapmam lazım cevaplar için şimdiden teşekkürler 🙂

sol tarafta küçük ışığı var içinde ampul patlamış olabilir

slm arkadaşlar;
ben bagaj aydınlatması ile ilgili bir çalışma yapmıştım resimleride koymuştum.forumda biyerlerde bulursam atarım ha bütün işçiliği tek başıma pazar günü yaptım sonuç her yönü ile 10 numara hiçbir problem çıkmadı çift tarafa slikonlu sarı renk led çektim muhteşem oldu.Yanlış ledlerin amper çekmemesi için bagaj lambasını sökmeyin onla beraber çalışsın.Ayrıca karşı tarafın ledinide 2x1.5 beyaz kablo ile yaptım.bağlantılarıda lehimledim ve sardım ayrıca birde ayırıcı düğme taktım istediğimde iptal edebiliyorum.sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
🙂

Back