Erkan5791 Yeni Üye Doblo Kayıt 18 Mart 2018 Mesaj 1 Yaş 49 Adı Erkan duman Kan Grubu A RH + Şehir Balıkesir Meslek Ahşap Dekorasyon Ustası Aracınız Doblo Modeli Active Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2007 Renk Çelik gri 21 Ocak 2019 #1 2007 doblo 1.3 yağ filtre değişim yaptırdım ariza lambası yaktı neden yapar bilgisi olan var mi
AHMETMUTAF1057 Balıkesir Yöneticisi Yetkili Kişi Yönetici Doblo Kayıt 27 Aralık 2016 Mesaj 2.482 Adı AHMETMUTAF Kan Grubu A RH + Şehir Balıkesir Meslek ACİL TIP TEKNİSYENİ-PARAMEDİC Aracınız Doblo Modeli Elegance Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2012 Renk DERİN BORDO 13 Temmuz 2019 #2 Erkan5791 demiş ki: 2007 doblo 1.3 yağ filtre değişim yaptırdım ariza lambası yaktı neden yapar bilgisi olan var mi Hepsini görüntüle... Daha önce de başımıza geldi bu sorunun aynısı yan sanayi malzeme kullanınca yada yağ filtresinin contasında sıkıntı varsa yapıyor usta o yüzden orjinal parça kullanmamızı tavsiye ediyor orjinal parça için sponsorumuz ile görüşebilirsiniz eparça.com
Erkan5791 demiş ki: 2007 doblo 1.3 yağ filtre değişim yaptırdım ariza lambası yaktı neden yapar bilgisi olan var mi Hepsini görüntüle... Daha önce de başımıza geldi bu sorunun aynısı yan sanayi malzeme kullanınca yada yağ filtresinin contasında sıkıntı varsa yapıyor usta o yüzden orjinal parça kullanmamızı tavsiye ediyor orjinal parça için sponsorumuz ile görüşebilirsiniz eparça.com