Aranıza yeni katıldım...

Hayalimde D3 kasa bir Doblo vardı Allah'ıma çok şükür gerçekleşti. İlk izlenimlerim daha önce sahip olmalıydım oldu. İnşallah uzun yıllar Doblo sahibi oluruz. Bu arada ilk soruyu yöneltmek istiyorum. Kocaeli'nde Gebze körfez derincede hem makul fiyatlara hemde kaliteli hizmet alabileceğimiz. Tek adres olarak bir servis önerisi olan olursa sevinirim.31251 dosyayı görüntüle

Teamdoblo ailesine hoşgeldiniz. Kocaeli olarak her hafta buluşma yapıp semaverde çay sohbet ve muhabbete bekleriz. Sponsor olarak burada servis sponsorumuz yok. Fakat illa servis bakımı olsun isterseniz Gölcük te Beykar a yönlendirebiliriz.

Hoş geldin kardeşim araban hayırlı olsun güle güle kullan

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin arkadaslar bir sorum olacak d3 kasa 2010 model doblom var 1.3 canımı sıkmaya baslayan bir olayı sorunu paylasmak istiyorum bilgisi olan arkadaslar cevaplarsa sevinirim ilk çalıştırmada cik cik bir ses geliyor kaputtan 4 5 saniye surup kesiliyor nedendir???
Konunun yeri yanlış olmuş. Ayrı bir başlıkta sormak daha iyi olurdu.
Cik sesine gelince, marş dinamosundan da öyle ses gelir. Motor soğukken daha fazla, ısınınca daha az gelir. Ben geçen ay yaptırdım. Sen de bir baktır istersen. Geçmiş olsun.

Yeni uye oldum sayfaya konu acamadim ses kendiliginden gitti cok sukur kafam rahatladi tesekkur ederim ayrica yazimi dikkate aldiginiz icin...

hoşgeldiniz,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

(link)

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler versin. Hoşgeldiniz. 🙂

Back