Aranıza yeni katıldım...

ALBATROS 28

Azimli Üye
Doblo
Adı
TÜRKOĞLU28
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2012
Hayalimde D3 kasa bir Doblo vardı Allah'ıma çok şükür gerçekleşti. İlk izlenimlerim daha önce sahip olmalıydım oldu. İnşallah uzun yıllar Doblo sahibi oluruz. Bu arada ilk soruyu yöneltmek istiyorum. Kocaeli'nde Gebze körfez derincede hem makul fiyatlara hemde kaliteli hizmet alabileceğimiz. Tek adres olarak bir servis önerisi olan olursa sevinirim.
IMG_20190610_204643.jpg

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz eğer teamdoblo stickerini sahip olmak istiyorsanız sticker talep formunu doldurunuz .D3 Kasa DOBLONUZ Hayırlı Olsun,iyi günler.

Hayırlı olsun güle güle kullan inşaallah. Hoş geldiniz.

Hoşgeldin aramıza

Hoşgeldiniz hayirli olsun güle güle kullanin doblonuzu

Hayırlı olsun. İzmit sanayisinde Sakallıoğlunu tavsiye ederim. hem satış yerleri var hem tamirat.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin arkadaslar bir sorum olacak d3 kasa 2010 model doblom var 1.3 canımı sıkmaya baslayan bir olayı sorunu paylasmak istiyorum bilgisi olan arkadaslar cevaplarsa sevinirim ilk çalıştırmada cik cik bir ses geliyor kaputtan 4 5 saniye surup kesiliyor nedendir???

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin arkadaslar bir sorum olacak d3 kasa 2010 model doblom var 1.3 canımı sıkmaya baslayan bir olayı sorunu paylasmak istiyorum bilgisi olan arkadaslar cevaplarsa sevinirim ilk çalıştırmada cik cik bir ses geliyor kaputtan 4 5 saniye surup kesiliyor nedendir???
Kayistan yada bilyasindan kasnaktan gelir bosluk yoksa cok onemli değil

Kayış derken direksiyon kayisindanmi bahsediyorsunuz hocam sitede daha önceden arkadaslarda sormus sanirim ayni soruyu

Dosyalar

• Screenshot_20190617-195810_Chrome.jpg
    Screenshot_20190617-195810_Chrome.jpg
    139,4 KB · Okunma: 31
Hayalimde D3 kasa bir Doblo vardı Allah'ıma çok şükür gerçekleşti. İlk izlenimlerim daha önce sahip olmalıydım oldu. İnşallah uzun yıllar Doblo sahibi oluruz. Bu arada ilk soruyu yöneltmek istiyorum. Kocaeli'nde Gebze körfez derincede hem makul fiyatlara hemde kaliteli hizmet alabileceğimiz. Tek adres olarak bir servis önerisi olan olursa sevinirim.31251 dosyayı görüntüle
Ailemize Hoşgeldiniz
#TeamDobloBalıkesir'den Selamlar

Hayalimde D3 kasa bir Doblo vardı Allah'ıma çok şükür gerçekleşti. İlk izlenimlerim daha önce sahip olmalıydım oldu. İnşallah uzun yıllar Doblo sahibi oluruz. Bu arada ilk soruyu yöneltmek istiyorum. Kocaeli'nde Gebze körfez derincede hem makul fiyatlara hemde kaliteli hizmet alabileceğimiz. Tek adres olarak bir servis önerisi olan olursa sevinirim.31251 dosyayı görüntüle
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun

Hoş geldiniz Bu Aileye. Teamdoblo facbook sayfamızı ve grubumuzyada İnstagram Sayfamızı takip edebilirsiniz.

Back