aranıyor... !

arsenlupen

Daimi Üye
Modeli
Renk
beyaz
merhaba arkadaşlar. 2004-2008 model arası eli ayağı düzgün kazasız temiz kullanılmış
fort tourneo connect marka çift sürgülü araba arıyorum.
maksimum 20 bin liraya kadar olabilir.
biliyorum bu arabanın yeri burası değil ama elinde eşinde dostunda olan vardır belki.
istanbul içi olursa sevinirim.

Suleyman Abi connecti ne yapacan doblo varken onun yerine doblo al d1 veya d2 mis gibi

bende öyle diyorum ama..
arabayı kayınçoma alıp yollayacam artvinde malum arazi şartları biraz engebeli doblo connecte nazaran hem motor küçük hemde daha kibar araba erken kırılır o yollarda diye doblo düşünmüyor.
yoksa düz yolda doblo daha mantıklı 🙂

Kendi düşüncesi saygı duyarız tabii ama, o yörelerde de çok doblo var, kırılan dökülen duymadık daha... Kendi adıma ben köy yolunda yeri geliyor kamyonet gibi kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar... bence biraz ön yargı kayınçonuzun dusuncesi..

connect iyi güzelde arabanın heryerinden tıkırtı geliyor alsında tıkırtı dağılma nasıl oluyor öğrensiz bence hiç düşünmesin doblo sıfır problem dağ taş tepe kullansın herşekilde connecten üstün doğuda nedense bi olgu oluşmuş ford sağlam diye tamam sağlam ama doblo asla o yollarda dağılmaz hatta doblonun içinde tıkırtı duyulmaz ama connectin heryerinden tıkırtı gelyor

@arsenlupen

Hmmm bizim memleket yollarını bilirim, hele ki köy yollarını. Sağlam araçlar gerek oraya doblonun dayanıp dayanamacağına emin değilim ama ford dayanır abi.

d1 almakla çok iyi etmiş işte oyollara dayanacak arabayı almışlar hayırlısı olsun

Ömer bence anadoluda ford algısı var başka hiçbirşey değil 200 bin kmde doblodan tık ses yok iken connect sıfırken bile tıkırtılar ile her yerinden ses gelebiliyor

Hayırlı uğurlu olsun.

Oğuz abi doblo gibimi bilmiyorum rahatlığı falan ama ford'un araçları oralara dayanıklı oluyor 😀 Biz şehirdeyiz seslere takıyoruz ama Artvin gibi bir yerde bu aracın sesleri değil verdiği performans önemli

Ömer dobloyuda koy o yollara hiç birşey olmaz dağ taş tepe gider ve connecten daha konforlu yolculuk edersin

Ford sağlamdır ona bişey diyemem ama gerçekten içinde çok fazla ses var. Doblo çok rahat işinizi görür D1 ve D2 zaten genel olarak arazide çok iyi performasn gösteriyor.

Valla abi ben genel olarak görüleni söyledim. Fiat doblo'yla köye çıkan yok 😀 Bizim köyde çok kıymetli citroen c15d var değişmedik parçası yok, haşatı çıkmasına rağmen(araba kullanmayı öğrendiğim araç) hala daha dedem kütük taşır, çay taşır 😀 Banamısın demeez bi fordla bir dobloyla yapılacak işler mi 😛 Yeni nesil arabalar kaba tabirle tırt 😛 😀

artvinde iyi yük çeker maxi.connette bu uzunluk maLESEF:tskler::tskler::tskler::tskler::tskler::tskler::tskler:

Dosyalar

• doblo 9.jpg
    doblo 9.jpg
    75,4 KB · Okunma: 13
@arsenlupen

bizde karadenizde kullanıyoruz.gitmediğimiz yayla,çıkmadığımız kaya kalmadı.100 bin km den fazladır ön takıma tornavide vurmadık.

Back