Arada kaldım .Yardım Arkadaşlar Acill ...!!

Dodo16

Yeni Üye
Öncelikle Merhabalar.
Arkadaşlar ben 2011 Fiat Doblo 1.4 benzinli ile Fiat Doblo 1.3 Dizel arasında kaldım. (İkiside Yeni Kasa) Benzinli dolu , diğeri boş modeli iki arasında kararsız kaldım.
Dolu modelini alıp lpg taktır daha hesaplı olur artık sıralı lpg de cok max %5 performans kaybı yaşanıyor eskisi gibi değil dediler. Bir de bu işi bilene sormak istedim . İlk defa doblo alıcağım beni bilgilendirirseniz sevinirim. NOT : Limitim 21.000 TL

Öncelikle aramıza hoş geldin tabiki elimizden geldiğince fikir alış verişi yaparız fakat sen konuya biraz daha açıklık getir doblo yu ne icin alıyorsun ticaret mi yoksa aile arabası mi ayda ortalama ne kadar yol km yapacaksın doblo dan beklentin ne sürat hız konfor bunları paylasirsan. Sana daha sağlıklı bilgi verebiliriz slmlar.

Teşekkürler. Ticari amaçlı fakat ticari derken giyim üzerine yani ağır yükler taşımayacağım. Araçtan beklediğim konfor , acıkcası süratlede arası olmayan bir insanım. Daha çok kısa yollarda kullanacağım genel olarak en uzun yapacağım yok 30-40 km arası olacaktır. Tekrardan teşekkür ederim.

araç şirket üzerine olacaksa K2 şart. Şahıs üzerine ise şart değil ama bu sefer de ticari mal taşıyamazsın. K2 2.500 TL civarı. Eğer uzun süre bineceksen LPG li daha uygun olur. Çünkü ticaret yapan adam ilk başta sermayesini iyi kullanmak zorunda yani dizel ve benzinli farkına mal alıp değerlendirirsin.

Çok Teşekkür Ederim. K2 Belgem mevcuttur. Benzinliyi almaya karar verdim. Lpg ile ben onu dengelemeye calışırım. Son bir soru arkadaşlar yeni doblonun espli olup olmadığını nereden anlıyabiliriz. Sanırım esp tuşu yokmuş yeni doblolarda *dull*

premiolarda standart.

Çok Teşekkür Ederim. K2 Belgem mevcuttur. Benzinliyi almaya karar verdim. Lpg ile ben onu dengelemeye calışırım. Son bir soru arkadaşlar yeni doblonun espli olup olmadığını nereden anlıyabiliriz. Sanırım esp tuşu yokmuş yeni doblolarda *dull*

İyi karar *tup* Mehmet abinin dediği gibi premiolarda standart tuş filan yok

ticarette 1.4 alınır bakımı kolay ve ucuz

Kesinlikle 1.3 Diesel emin ol pişman olmassın satarkende hiç sıkıntı yaşamassın 1.3 MULTİJET Şaşma gene sen bilirsin.

ticaride 1.4 kullanıcı olarak çok memnunun ama d2 lerde şanzıman sıkıntısı var fabrika düzeltti diye duymuştum oto pazarında

d3 lerde bu sıkıntını olabileceğini düşünmüyorum en fazla 300.000 km yaparsın sen

Fazla Km yapmıyosan ki dediğine göre yapmıyomuşun hiç dizele bulaşma arızası pahalı bakımı pahalı ki şu an dizel arabaların vergilerinede zam bekleniyoken benzinli en iyisi bizde 1.9 JTD var performans olarak mükemmel bir araba yokuşları vites 5 de
cıkıyoz 120-140 la ama 1.3 hiç kullanmadım performansınında iyi olduğunu düşünmüyorum ben alsam tercihim benzinli 1.4 olarak olurdu

Fazla Km yapmıyosan ki dediğine göre yapmıyomuşun hiç dizele bulaşma arızası pahalı bakımı pahalı ki şu an dizel arabaların vergilerinede zam bekleniyoken benzinli en iyisi bizde 1.9 JTD var performans olarak mükemmel bir araba yokuşları vites 5 de
cıkıyoz 120-140 la ama 1.3 hiç kullanmadım performansınında iyi olduğunu düşünmüyorum ben alsam tercihim benzinli 1.4 olarak olurdu

benim aracım 1.3 dizel performansı da çoğu arabaya göre cok güzel 😉

kesinlikle1.3 mjet

benim aracım 1.3 dizel performansı da çoğu arabaya göre cok güzel 😉

Aykut kardeşim senin aracın 2012 D3 kasa 90hplik 1.3 Doğukan abinin aradığı limit aralığı 21bin tl buda demek oluyorki d2 kasa 1.3 alıcak 75hp lik. Yinede iyi güzel ama bunun masrafı var dizel arabanın arızada masrafı çok olur. Yinede Doğukan abinin kararı saygı göstermek lazım.

dizel arabanın masrafı çok mu olsur bakımı 250 lira

dizel araba bakımı masrafı eskidendi. şimdi ikisinin bakımıda aynı fiyata yapılabiliyor

1.3 doblo 200 250 tl 1.4 doblo 100 tl

Back